Mp3 Çalar Alıcam Önerileriniz?
-
Slm ark. mp3 çalar almayı düşünüyorum.İlk önce size fiyat aralıklarını söyleyeyim "109~bedava" da olabilir. :D Bu fiyat aralıklarında bildiğiniz , kullandığınız mp3 çalar warsa ve paylaşırsanız çok büyük makbule geçicek.şimdiden saolun.
-
mp3 player alcağına sonyerricson walkman al sesi ipodlardan daha iyi veriyo w300i nin fiyatıda uygun ben alcam inşl yakındada bilmiorem bakces artık
-
Athzai_Khaine len içimi okuyon sanki :P yok benimde zaten Walkman baya bi hoşuma gittide alıcam felan diyodum kendi kendime sonra şu telefon şarj etme olayı olunca caydım. Telefonda mp3 dinlediğin zaman şarj et , çıkar ,et,çıkar telefon yalama oluyo.Gerçi onların şarjı ne kadar gidiyo bilmiyorum ama ne kadar dayanabilirki o yüsden mp3 çalar bakıyorm başka önerisi olan warsa söleyin ark.lar.
-
Arkadaşım Mp3 Player Alacaksan Minton Al Üstüne Mp3 Player Tanımam.. Mükemmel Ses Kalitesi Var Mintonlarda
-
creative den şaşma.. ipodda olur onun ses çıkışınıda creative üretio.
mintonun sesi mükemmel mi :S sen ses görmemişin hoca ne diyim.. en kral mp3 playerları creative ve cowon üretir -
mp3 player alacaksansa sıfır fiyatı 45 ytl sony 1 gb hafızası var geçen kardeşim almıştı ben ona mp4 aldım die onuda elden çıkarttım(garantisi yok)
-
bide kulaklık alceksen Sennheiser CX300 al :D bende var ordan biliyom kulakiçi kulaklık 10 numara bişe, fiyat/ses oranı en iyi kulaklık fln filan, kargo ücreti dahil 75YTL 32YKR ye geliyo :D
-
oldu amk. yok ben sadece kulaklık alayım gerisi önemli değil zaten takar bi yere dinlerim a.q :)
-
ne alırsan al garantisiz alma.. bide mp3 çalar hareketlerine uygun olsun mesela yolda koşarken kapanmasın.. bunlara dikkat et..
-
evt mevzu ses sistemleriyse creative den şaşmican
-
adamı yanlış yönlendirmeyin a.q :) istanbuldaysan gidiceksin doğubanka 80 ytlye 2 gb lik çin malı sonyler bulunmakta zaten çoğu mp3lerde çin malı :) bunlardan bi tane almanı tawsiye ederim bizim kuzen üstüne oturdu ön camını kırdı hala çalışıyo artı radyo falan da war selametle ;)
Toplam Hit: 4130 Toplam Mesaj: 30