Mp3 Çalar Alıcam Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Slm ark. mp3 çalar almayı düşünüyorum.İlk önce size fiyat aralıklarını söyleyeyim "109~bedava" da olabilir. :D Bu fiyat aralıklarında bildiğiniz , kullandığınız mp3 çalar warsa ve paylaşırsanız çok büyük makbule geçicek.şimdiden saolun.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    mp3 player alcağına sonyerricson walkman al sesi ipodlardan daha iyi veriyo w300i nin fiyatıda uygun ben alcam inşl yakındada bilmiorem bakces artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine len içimi okuyon sanki :P yok benimde zaten Walkman baya bi hoşuma gittide alıcam felan diyodum kendi kendime sonra şu telefon şarj etme olayı olunca caydım. Telefonda mp3 dinlediğin zaman şarj et , çıkar ,et,çıkar telefon yalama oluyo.Gerçi onların şarjı ne kadar gidiyo bilmiyorum ama ne kadar dayanabilirki o yüsden mp3 çalar bakıyorm başka önerisi olan warsa söleyin ark.lar.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Mp3 Player Alacaksan Minton Al Üstüne Mp3 Player Tanımam.. Mükemmel Ses Kalitesi Var Mintonlarda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    creative den şaşma.. ipodda olur onun ses çıkışınıda creative üretio.
    mintonun sesi mükemmel mi :S sen ses görmemişin hoca ne diyim.. en kral mp3 playerları creative ve cowon üretir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    mp3 player alacaksansa sıfır fiyatı 45 ytl sony 1 gb hafızası var geçen kardeşim almıştı ben ona mp4 aldım die onuda elden çıkarttım(garantisi yok)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bide kulaklık alceksen Sennheiser CX300 al :D bende var ordan biliyom kulakiçi kulaklık 10 numara bişe, fiyat/ses oranı en iyi kulaklık fln filan, kargo ücreti dahil 75YTL 32YKR ye geliyo :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    oldu amk. yok ben sadece kulaklık alayım gerisi önemli değil zaten takar bi yere dinlerim a.q :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    ne alırsan al garantisiz alma.. bide mp3 çalar hareketlerine uygun olsun mesela yolda koşarken kapanmasın.. bunlara dikkat et..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    evt mevzu ses sistemleriyse creative den şaşmican

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    adamı yanlış yönlendirmeyin a.q :) istanbuldaysan gidiceksin doğubanka 80 ytlye 2 gb lik çin malı sonyler bulunmakta zaten çoğu mp3lerde çin malı :) bunlardan bi tane almanı tawsiye ederim bizim kuzen üstüne oturdu ön camını kırdı hala çalışıyo artı radyo falan da war selametle ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 4130 Toplam Mesaj: 30