Mp3 Çalar Alıcam Önerileriniz?
-
sakın sahte sonylerı almayın garanti ediyorum bozulacaktır. bir arkadasım aldı 4.kez yenısını werdiler bununda şarjı 2 saat falan gidiomus. normalde mumkun deil değiştirmiolar ama tanıdıktan almıs.
2 ay falan once gold da 40 gb creative renksiz mp3 player 250-300 milyona falan gelıyordu onu alamadım warsa hala o guzel
-
valla bencede sahte sony alma eger otobüste falan dinleyeceksen sadece otobüsü dinlersin yani o kadar rezil bi ses kalitesi var iyi bişi olsun diosan creative muvo serisi bişi al hem uygun fiat hemde kalite
-
llaa benim amcaoğlu o sahte dediğiniz aletin üstüne fb-gs maçında şiddetle oturdu bi tek camı kırıldı hala taş gibi çalışıyo a.q. :D
-
bir de şöyle bir tavsiyem olacak sana arkadaşım,yüksek sesle dinlediğin zaman zevki çıkıyor biliyorum ama uzun süre dinleme lütfen,ben onun derdini çekiyorum şu an,doktora gittim,kulaklarımda çınlama var sürekli,ama dikkat et,efendi efendi 70db de dinle : )
-
haklısın walla bende k750 var cok yüksek ses cıkarıyo kulakılıkarı cıkardıktan bi yarım saat sonraya kadar kulaklarım çınlıyo
-
bnecede creative al,ben aldım gayet memnunum.
-
cevapların tamamını okumadım ama alacaksan iyi bi şey al derim, bi ark almıştı dandik bi şey 1 saate pili bitiyodu, illa ki mp3 player alacam diyosan dediğim gibi iyi bi şey al ama maksat müzik dinlemek ve çok param yok diyosan bi sony discman falan ala derim baya da sağlam aletler hem
-
crea r4 düşünmeni isterim ben kullanıyorum cok memlunum şarjı desen günde 2saat falan dinliyorum 6gün çok rahat gidiyo çok küçük ve çok hafif yok o olmaz dersen phılıps'e bakmaya ne dersin üstelik bu ürünlerde mikrofonda var dilediğin zaman ses kaydı yaparsın fakat bana göre biraz daha kaba bu mp3 çalarlar... ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun...
-
bende creative var,çok memnunum ses kalitesi olarak..
eğer alabiliyorsan,rastlarsan bence creative düşün..
Toplam Hit: 3964 Toplam Mesaj: 30