Mp3-Mp4 Player Firmware Anlatımı (RESİMLİ)
-
burock010 bunu yazdı:
-----------------------------zamansehri bunu yazdı:
----------------------------- hoja yaa bende mp4 var çakma bi türlü pc görmüo a.q ne yapmalıyım... yarım etseniz sevinirim hojam -----------------------------PC görmüosa driver ı bulup manuel olarak yuklicen yoksa olmaz sen suan player a nası mp3 veya resim fln atıonn???
-----------------------------hiç bişe atamıyom kii :)
-
bende yedeği var adamlar koyu vermiş :) cdye
-
Eywallah TŞK
-
benim cakma mp4 1 gb ti 46 mb gorunuyo ve ancak okadar sey aliyo napacaz .aq. bos bos duruyor evde bi sike yaramiyor diye..
-
Bu işlemlerle düzeleceğine inanıorum öncelikle internetten "MP3 Player Utilities" programını temin et...
-daha sonra programı kur kurduktan sonra "Başlat/Programlar/MP3 Player Utilities 3.57/Mp3 Player Disk Tool" a bas tabii bu işlemleri yaparken ipod pc ye bağlı olcak sonra ;aşağıdaki işlemleri takip et... Ben Attım Ama Yapamassan Mesüliyet Kabul Etmiyorum
Kolay gele...

Eywallah.. hala bi madalyamız yok aq
-
: )) saol da en sonda yazdigin da gercekten komik olmus : ))..madalyalar.asp deki yaziyi okumadin herhalde : )) istek uzerine verilmez diyor.. ,: ))
-
sağollasın kardas eline sağlık bende bole bisi arıyodum bizim mp4 kafayı sıyırmıstı
-
ya hoca ben senin dediklerini yaptıktan sonra aletin şaftı kaydı :S
ipod var bende sahte, dediklerini yaptım alet bozuldu.
kum saati çıkıyor orada kitleniyor :S
sonra açılmıyor ölece kalıyor, siyah bi ipod ,
önceden pc ye bağlanınca hemen tanıyordu, şimdi tanımıyo bi alet bağlandı ama tanınamadı diyor pc :S
nasıl düzeltiriz :((
-
eywallah hoca bi ara bi deneyecez bakalım
-
benim tel wmw video açmıyor mp4 olcakmış ne diyor bu adam ben nasıl video izliycem yaparmı bu