Mp4 Çalar Üretelim
-
merhabalar...
öyle hobi olsun can sıkıntımız geçsin diye düşündüm elektronik bilgim yok ama programlama bilgim var...
istediğim şu durki :
a4 cpu olsun
dokunmatik ekran olsun olmasada olur
java temelli olsun
üzerinde genişleme slotu olsun falan
ama böyle bişey yaparsak bence tutar hobiden öteye gider...
mümkünmüdür ne derece mümkündür ? benimle hobime ortak olucak istanbullu mürid varmı?
-
fikir benim :P
s1mp3.org da döküman var.devre felan arkadaşlar bakabilirler.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
fikir benim :P
s1mp3.org da döküman var.devre felan arkadaşlar bakabilirler.
-----------------------------dediğim farklı http://s1mp3.org/en/docs_userguide.php
-
seri üretime felan geçircekmisin hacı. yani tahribata beleş dağıtırsın heralde :P
-
Bu saatden sonra başımıza çin mi olacaksın. otur oturduğun yere. Bkz. devlet baba.
-
hobi diyorum hocalar...
-
zaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahahhaa
ya usta astarı yüzünden pahalı olcak :D ve en aşağı 30 a 30 olur :D :D :D :D sen gel boşver bu mp3 ü model uçağa ver kendini :D bi elektronikçi olarak tavsiyedir :D ben rc modellere attım kendimi hobi olarak hem eğlenceli oluyo hemde güzel bir uğraş oluyo ucağın havada ucusunu görmek süper
senin bu bahsettiğin olay olmucak bişey değilde çoook ama çok berbat bir iş hele ki elektronik bilgin yoksa bulaşma bak elektronik bilgi diyom yani basic elektronik demiyom ama yok kardeş ben böle benim için zor bir olay olsun diyosan sana kolay gelsin kardeş :D benden sana tavsiye model ucaklara yonel hem pcde kendi yazdığın programlarla bile ucak ucurabilirsin...
-
oto teyp tarzında bişey yapılabilir :D
-
Gerçekten zaman olsa kalıplarınıda ben yapardım ama zaman ve mekan uyumu.
-
---ALPER--- bunu yazdı:
ya usta astarı yüzünden pahalı olcak :D ve en aşağı 30 a 30 olur :D :D :D :D sen gel boşver bu mp3 ü model uçağa ver kendini :D bi elektronikçi olarak tavsiyedir :D ben rc modellere attım kendimi hobi olarak hem eğlenceli oluyo hemde güzel bir uğraş oluyo ucağın havada ucusunu görmek süper
senin bu bahsettiğin olay olmucak bişey değilde çoook ama çok berbat bir iş hele ki elektronik bilgin yoksa bulaşma bak elektronik bilgi diyom yani basic elektronik demiyom ama yok kardeş ben böle benim için zor bir olay olsun diyosan sana kolay gelsin kardeş :D benden sana tavsiye model ucaklara yonel hem pcde kendi yazdığın programlarla bile ucak ucurabilirsin...
-----------------------------daha önce 999999999 kişinin yaptığı şeyi yeniden yapmaktan ne zevk alırsınızki? 30*30 olsun nolcak amaç hobi zaten...
-
lalada bunu yazdı:
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------daha önce 999999999 kişinin yaptığı şeyi yeniden yapmaktan ne zevk alırsınızki? 30*30 olsun nolcak amaç hobi zaten...
-----------------------------iyi usta sana kolay gelsin :D