Mp4 Çalar Üretelim
-
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------
lalada bunu yazdı:
---ALPER--- bunu yazdı:
zaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahahhaa
ya usta astarı yüzünden pahalı olcak :D ve en aşağı 30 a 30 olur :D :D :D :D sen gel boşver bu mp3 ü model uçağa ver kendini :D bi elektronikçi olarak tavsiyedir :D ben rc modellere attım kendimi hobi olarak hem eğlenceli oluyo hemde güzel bir uğraş oluyo ucağın havada ucusunu görmek süper
senin bu bahsettiğin olay olmucak bişey değilde çoook ama çok berbat bir iş hele ki elektronik bilgin yoksa bulaşma bak elektronik bilgi diyom yani basic elektronik demiyom ama yok kardeş ben böle benim için zor bir olay olsun diyosan sana kolay gelsin kardeş :D benden sana tavsiye model ucaklara yonel hem pcde kendi yazdığın programlarla bile ucak ucurabilirsin...
-----------------------------daha önce 999999999 kişinin yaptığı şeyi yeniden yapmaktan ne zevk alırsınızki? 30*30 olsun nolcak amaç hobi zaten...
-----------------------------iyi usta sana kolay gelsin :D
-----------------------------yırtıcaz artık bi tarafları napalım... baskı devre nerde yaptırabilirim ?
-
japonların bir huyu vardır.
Yeniden birşeyi icad etme değilde
daha önce icad edilmiş birşeyi mükemmelleştirmeye daha çok önem verirler.
-
swordfish bunu yazdı:
japonların bir huyu vardır.
Yeniden birşeyi icad etme değilde
daha önce icad edilmiş birşeyi mükemmelleştirmeye daha çok önem verirler.
-----------------------------amacım o hoca.. piyasada java tabanlı kafaya göre geliştirilebilen mp4 çalar varmı?
-
a4 cpu iphone 4 te olan cpu değil mi hoca ? çok pahallıdır artı nerden bulcan ? bi de geliştirmek için var olan romları editlemek daha mantıklı olmaz mı ? rom editlenebilirmi bilmiyorum sadece fikir :)