Msi - Free DOS Önerisi Ya Da Herhangi Bir Marka: Gaming PC
-
Müritler bu ilerleyen günlerde, muhtemelen yarı yıl tatilinde, sağlam bir MSi almak istiyorum. Genel anlamda araştırdıklarımdan pek sonuç elde edemedim. Donanım konusunda bilgili epey bir mürit var. Öneri ve yardımlarınız benim için önemli. Çünkü açıp baktığımda çok bir şey anlamadığımı fark ettim.
Pc fiyat aralığı maksimum 1800 - 2500 Tl olacak. Yeni oyunların bir çoğu malum sağlam sistem istediği için sağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ram'inden tutun ekran kartına ve desteklediği özelliklerle hem fazla cep yakmayan hemde 3-4 yıl idare edecek bir PC aramaktayım.
-
edit:Yanlış görmüşüm. Önerim şu makina olur.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-380590-y510p-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69622
EWELANCHE tarafından 30/Kas/13 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
EWELANCHE bunu yazdı
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-380590-y510p-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69622
Oyunlarda win 8 olduğu için sıkıntı yaratmaz mı hocam, bende şu ürünü inceliyordum, ekran kartı dışından fazla fark yok gibi...
-
Bu da çok iyi makina. Fiyat epey düşmüş ekran kartı daha iyi ama diğeri çif ekran kartlı olunca perfonmas artışı nekadar olur bilemdim 2 makinayıda denemek gerek ama sanırım bende MSi'ı tercih ederdim.
Edit:Oyun için düşünüyorsan ekran kartı daha önemli bence bu yüzden MSİ daha ağır basıyor. Yok ama 3d Çizim reder işimde var dersen lenovo daha iyi olur reder da işlemci senin için daha önemli.
EWELANCHE tarafından 30/Kas/13 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
EWELANCHE bunu yazdı
Bende bunun 16gb ramli ve cift ekran kartli sli modeli var.
Windows 8 olmasi bir sikinti cikarmadi, ozellikle sli modelin driver gerginligini dusunursek.
Eger cift ekran kartli modeli alabiliyorsan oneririm; ancak tek ekran kartli alacaksan gtx serisi daha iyi olacaktir bence.
-
EWELANCHE bunu yazdı
Bu da çok iyi makina. Fiyat epey düşmüş ekran kartı daha iyi ama diğeri çif ekran kartlı olunca perfonmas artışı nekadar olur bilemdim 2 makinayıda denemek gerek ama sanırım bende MSi'ı tercih ederdim.
Edit:Oyun için düşünüyorsan ekran kartı daha önemli bence bu yüzden MSİ daha ağır basıyor. Yok ama 3d Çizim reder işimde var dersen lenovo daha iyi olur reder da işlemci senin için daha önemli.
Vatan'da satilan alet gordugum kadariyla tek ekran kartli, altta istege bagli ikinci karti ekleyin yaziyor.
Iyi bakmak lazim.
-
Çift ekran kartı olması daha fazla performasn sağlayacaktır sanırım? İleriye dönük olarak bakarsak GTX yeterli gelir mi acaba?
-
Ge serisi yerine gt serisine bak bence.
Ayrıca sevmem, kimseye de tavsiye etmem ama bana fark yapmaz diyorsan gx serisine de bakabilirsin(gx serisi amd tabanlı)
-
husnuweb bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Vatan'da satilan alet gordugum kadariyla tek ekran kartli, altta istege bagli ikinci karti ekleyin yaziyor.
Iyi bakmak lazim.
Edit: Haklısın Vatandaki SLI modeli değilmiş dikat etmedim saol uyardığın için
http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-cift-ekran-karti--urun10901.html
Şu makina benim bahsettiğim aslen.
EWELANCHE tarafından 30/Kas/13 03:47 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdı
Ge serisi yerine gt serisine bak bence.
Ayrıca sevmem, kimseye de tavsiye etmem ama bana fark yapmaz diyorsan gx serisine de bakabilirsin(gx serisi amd tabanlı)
Hocam diğer ürünlerde çok fazla fiyat farkı oluyor aslında. O yüzden bunu takibe almıştım, dediğiniz serilere bir bakacağım.
Tüm yorumlar için teşekkürler. Yine tavsiye Pc gelirse şimdiden teşekkürler. Tek tek izleyip inceleyeceğim.
-
palakan229 bunu yazdı
Müritler bu ilerleyen günlerde, muhtemelen yarı yıl tatilinde, sağlam bir MSi almak istiyorum. Genel anlamda araştırdıklarımdan pek sonuç elde edemedim. Donanım konusunda bilgili epey bir mürit var. Öneri ve yardımlarınız benim için önemli. Çünkü açıp baktığımda çok bir şey anlamadığımı fark ettim.
Pc fiyat aralığı maksimum 1800 - 2500 Tl olacak. Yeni oyunların bir çoğu malum sağlam sistem istediği için sağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ram'inden tutun ekran kartına ve desteklediği özelliklerle hem fazla cep yakmayan hemde 3-4 yıl idare edecek bir PC aramaktayım.
sistem 1, 2, 3 incele hoca