folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Msi - Free DOS Önerisi Ya Da Herhangi Bir Marka: Gaming PC

Msi - Free DOS Önerisi Ya Da Herhangi Bir Marka: Gaming PC

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Müritler bu ilerleyen günlerde, muhtemelen yarı yıl tatilinde, sağlam bir MSi almak istiyorum. Genel anlamda araştırdıklarımdan pek sonuç elde edemedim. Donanım konusunda bilgili epey bir mürit var. Öneri ve yardımlarınız benim için önemli. Çünkü açıp baktığımda çok bir şey anlamadığımı fark ettim.

Pc fiyat aralığı maksimum 1800 - 2500 Tl olacak. Yeni oyunların bir çoğu malum sağlam sistem istediği için sağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ram'inden tutun ekran kartına ve desteklediği özelliklerle hem fazla cep yakmayan hemde 3-4 yıl idare edecek bir PC aramaktayım. 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

edit:Yanlış görmüşüm. Önerim şu makina olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-380590-y510p-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69622

EWELANCHE tarafından 30/Kas/13 00:57 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-380590-y510p-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69622

Oyunlarda win 8 olduğu için sıkıntı yaratmaz mı hocam, bende şu ürünü inceliyordum, ekran kartı dışından fazla fark yok gibi... 

http://www.hizlial.com/msi-ge60-20e-295xtr-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-7200rpm-2gb-gtx765m-156-freedos-notebook/30.001.1473.0206#

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Bu da çok iyi makina. Fiyat epey düşmüş ekran kartı daha iyi ama diğeri çif ekran kartlı olunca perfonmas artışı nekadar olur bilemdim 2 makinayıda denemek gerek ama sanırım bende MSi'ı tercih ederdim.

Edit:Oyun için düşünüyorsan ekran kartı daha önemli bence bu yüzden MSİ daha ağır basıyor. Yok ama 3d Çizim reder işimde var dersen lenovo daha iyi olur reder da işlemci senin için daha önemli.

EWELANCHE tarafından 30/Kas/13 02:14 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

Bende bunun 16gb ramli ve cift ekran kartli sli modeli var.

Windows 8 olmasi bir sikinti cikarmadi, ozellikle sli modelin driver gerginligini dusunursek.

Eger cift ekran kartli modeli alabiliyorsan oneririm; ancak tek ekran kartli alacaksan gtx serisi daha iyi olacaktir bence.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

Bu da çok iyi makina. Fiyat epey düşmüş ekran kartı daha iyi ama diğeri çif ekran kartlı olunca perfonmas artışı nekadar olur bilemdim 2 makinayıda denemek gerek ama sanırım bende MSi'ı tercih ederdim.

Edit:Oyun için düşünüyorsan ekran kartı daha önemli bence bu yüzden MSİ daha ağır basıyor. Yok ama 3d Çizim reder işimde var dersen lenovo daha iyi olur reder da işlemci senin için daha önemli.

Vatan'da satilan alet gordugum kadariyla tek ekran kartli, altta istege bagli ikinci karti ekleyin yaziyor.

Iyi bakmak lazim.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Çift ekran kartı olması daha fazla performasn sağlayacaktır sanırım? İleriye dönük olarak bakarsak GTX yeterli gelir mi acaba?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Ge serisi yerine gt serisine bak bence.

Ayrıca sevmem, kimseye de tavsiye etmem ama bana fark yapmaz diyorsan gx serisine de bakabilirsin(gx serisi amd tabanlı)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    EWELANCHE bunu yazdı

Vatan'da satilan alet gordugum kadariyla tek ekran kartli, altta istege bagli ikinci karti ekleyin yaziyor.

Iyi bakmak lazim.

Edit: Haklısın Vatandaki SLI modeli değilmiş dikat etmedim saol uyardığın için

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-cift-ekran-karti--urun10901.html

Şu makina benim bahsettiğim aslen.

EWELANCHE tarafından 30/Kas/13 03:47 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Ge serisi yerine gt serisine bak bence.

Ayrıca sevmem, kimseye de tavsiye etmem ama bana fark yapmaz diyorsan gx serisine de bakabilirsin(gx serisi amd tabanlı)

Hocam diğer ürünlerde çok fazla fiyat farkı oluyor aslında. O yüzden bunu takibe almıştım, dediğiniz serilere bir bakacağım.

Tüm yorumlar için teşekkürler. Yine tavsiye Pc gelirse şimdiden teşekkürler. Tek tek izleyip inceleyeceğim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Müritler bu ilerleyen günlerde, muhtemelen yarı yıl tatilinde, sağlam bir MSi almak istiyorum. Genel anlamda araştırdıklarımdan pek sonuç elde edemedim. Donanım konusunda bilgili epey bir mürit var. Öneri ve yardımlarınız benim için önemli. Çünkü açıp baktığımda çok bir şey anlamadığımı fark ettim.

Pc fiyat aralığı maksimum 1800 - 2500 Tl olacak. Yeni oyunların bir çoğu malum sağlam sistem istediği için sağlam bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ram'inden tutun ekran kartına ve desteklediği özelliklerle hem fazla cep yakmayan hemde 3-4 yıl idare edecek bir PC aramaktayım. 

sistem 1, 2, 3 incele hoca

http://tahribat.com/Forum-Oyun-Canavari-Topluyoruz-Gtx770-R9-290-Gtx780-Ve-Sistem-Degerlendirmeleriniz-186681/

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 3322 Toplam Mesaj: 30