folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Msi - Free DOS Önerisi Ya Da Herhangi Bir Marka: Gaming PC

Msi - Free DOS Önerisi Ya Da Herhangi Bir Marka: Gaming PC

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-msi-4-nesil-ci7-4700mq-8gb1tb7200rpm2gb15-6-sifir-kutusunda-144147298/detay

Böyle birşey alabilirsin.

Amd tavsiye etmem, kullanmam da. Ama benim için sorun yok daha önce de kullandım memnundum dersen

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-msi-gx60-hd7970m-2gb-ddr5-256bit-128-gb-ssd-gaming-laptop-145453812/detay

Bu fiyata alabileceğin en iyi ürün. Ekran kartı gtx 680m ayarındadır(en azından şimdilik, ilerleyen yıllarda amd sıçışa geçiyor). Ama işlemci felaket, zaten mobil sektörde amd işlemcileri intel i3'ler kadar olamıyor. Darboğaz tartışmaları baya var bu laptop hakkında, almayı düşünürsen okur kararını verirsin hocam.

Onun haricinde benim tavsiyem hd 7970m'li birşey alacağına 675mx al daha iyi bence.

yok bunlar pahalı,

2 gün önce ilk verdiğin link pcdepo.com'da 500 TL daha ucuzdu.

MSI için güzel indirimler yapan bir yok galiba. hizlial.com bile fiyatları uçurmuş hocam. Var mı bildiğiniz başka link.

bu makinaların yongaları güzel, makina seçerken bak i7 de olsa diğerleri benchmarkta sıçıyor, verilen ilk linkin ssdlisi 3050TL ye aldık daha dün hemde pcdepodan aldığımız gün zaten stokların amına koydular sonuncuyu almışız biz, pcdepo da uygun vardı, ekran kartı ve işlemci modellerine dikkat ederek benchmarklarına bakarak uygun fiyatlı illaki bulursun biryerlerde.

Hocam model olması açısından o linkleri verdim, ben alırken 2. el almıştım ve baya uygun oldu. Şuan benim aldığım modeli,benim zamanında aldığımdan 2bin lira fazlaya satıyorlar 2. el olarak. Biraz araştırıp bekleme yapılırsa 2. el olarak ta gayet uygun alınabilir bu cihazlar.

Madem amdzede olmuşsun zamanında, o zaman 0 olarak 675m-675mx-670mx bakabilirsin hocam. Ekran kartını baz alara konuşuyorum çünkü oyun odaklı bahsetmişsin ilk mesajında. 8 Gb ram yeterli olacaktır zaten, ama msi makinelerde genellikle 16 gb var. i7 3630qm yeterli olacaktır, ama yeni nesil 4700'lerden alabiliyorsan al performansları çok iyi elektrik tüketimleri daha az. Hatta aynı şekilde 675mx yerine 7xx serisinden aşağı yukarı aynı fps verecek makine bulursan onu tercih et.

notebookcheck sitesi ekran kartı kıyaslarken baya yardımcı olur. gpuboss sitesine de bakarsın. Youtube incelemelerine mutlaka bak. Bu arada 2500 tl bütçe ile 3-4 yıl biraz zor olabilir o konuda uyarayım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

lenovo y500 kullanıyorum çift ekran kartı falan var. gayet güzel.

bir üst modeli çıktı veya çıkıyor y510 p bir araştır derim zaten arkadaşın biri link atmış. güzel makina lol oynuyorum ben yalnızca ama hiç ısınma donma takılma sorunu olmadı.

msi alacaktım fakat ağırlığı beni düşündürdüğü için lenovoda karar kıldım.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

@hojucuk kardeşim, masaüstü bana göre değil aslında. Olurda ileride, ev dışında olursam proje hazırlarken zor olur. Ama konunuzdaki ekran kartı ve diğer birkaç ismi not aldım teşekkürler. 

Zamanında lenovo alacaktım packardbell aldım. Lenovo'yu pek tavsiye etmiyorlardı. Hata mı ettik acaba. :) Lenovo şu aralar epey revaçta zaten, performans dışında güvenilir bir Pc mi onu bilemedim...

yuksek performans laptop icin butce varsa,

lenovo thinkpad carbon,

13'' i7 macbook pro,

dell precision m3800 isini gorurler

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

@hojucuk kardeşim, masaüstü bana göre değil aslında. Olurda ileride, ev dışında olursam proje hazırlarken zor olur. Ama konunuzdaki ekran kartı ve diğer birkaç ismi not aldım teşekkürler. 

Zamanında lenovo alacaktım packardbell aldım. Lenovo'yu pek tavsiye etmiyorlardı. Hata mı ettik acaba. :) Lenovo şu aralar epey revaçta zaten, performans dışında güvenilir bir Pc mi onu bilemedim...

yuksek performans laptop icin butce varsa,

lenovo thinkpad carbon,

13'' i7 macbook pro,

dell precision m3800 isini gorurler

Mac'lerde oyun sıkıntısı çok usta ama lenovo takipteyim. Genel anlamda herkes lenovo ve MSi arasında öneri verdi zaten. Pek çaremiz kalmadı gibi. :)

Dell yerine Alienware mi düşünsek acaba, o da sonuçta Dell'e bağlıydı.

LizardKing hocam, taşma konusunda haklısın. MSI için direkt sırt çantası veriyorlar. :)

Hocalar şu Pc nasıldır: MSi yerine bunu tercih etmek doğru olur mu acaba? 

http://www.dell.com/us/p/alienware-14/pd?oc=DKDCG09h&model_id=alienware-14

palakan229 tarafından 01/Ara/13 14:02 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

hocam ge60 serilerini cok arastırdım zamanında onerdıgımde oldu kesınlıkle onermıyorum su anda.

bu ay almayı planlıyordum tum kullanıcı konularını yorumlarını hatım ettım pc hakkında 100 cumle varsa 90'ı sıkayet yazılım alanında sıcmıs durumdalar konfigleri guzel olmasına ragmen. Asus yada lenovoya yonelmenı onerırım. Arkadasımda asus bır makıne var 740m var uzerınde her oyunu oynuyor burda alumınyum tasarım cok guzel bır makıne. Lenovolar keza aynı sekılde. 

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hicam bunlari dikkate alicam l. Lenovo su aralar bi popi zaten. Benimde ona icim isinmiyor bir turlu. Acaba bu i5 lerde gtx 765m performansini tam olarak alabilir miyiz ki?

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Razer pahalı diye tavsiye etmiyorum ama Asusun G serilerine bak Asus G al

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

lenovo y510 aldım memnunum cihazın hava alması cok ıyı toz temızleme yazılım bıle var calıstıyorsunuz canavar gıbı ufluyor fanlardan 

tavsıye ederım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

http://www.asus.com/ROG_ROG/G75VW/

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
Toplam Hit: 3324 Toplam Mesaj: 30