MSN %100 Hack Gibi Bişey...
-
De get kandırmıslar seni gecmis olsun :)
-
rene hoca anlatmisti abicim bu olayi daha onceden sifreni almistir sen ekleyince de cort diye girmistir daha artiz olsun diye...
-
Dondurma mondurma yok ama belki dedii gibi keylogger kurmuslardır kafeye geleni kekliyolardır :)
-
ajan kokusu var bu işte arkadaşlar boşuna bakınmayın ajanlanmışsınız en iyisi ılık su malum hava soguk
dedikleri gibi...
-
http://www.prorat.net/downloads.php
al kardeş işte sana prorat ve patchleri işine yarar umarım!!!
-
ben sna solım bak ne oldugunu kesın bole bısey vardır!!ı program var ama adı su an aklımda degıl pc ye kuruyosun bunu msn gıbı gorunuyo yanı bı cesıt fake de denebılır sen msn acmak ıcın gırdıgınde aslında msn ye degılde o programa gırıyosun kısa bı sure ıcın msn acılıyo ama senın sıfrelerde bu arada adamın elıne gecmıs oluyo sana buyuk ıhtımal bole bısey oldu ama her ne olursa olsun sen gıt bı soguk su iç!!
-
ben kullandım o programı adını tam hatırlamıorum ama program aynen şu şimdi msn messenger gibi görünüyor adam kişisel bilgilerini yani mail adresini ve şifresini girince c sürücüsünde bi .txt formatlı dosya nın içinde yazıo zaten ben çok yedirdim bunu deep freeze olmayan cafelerde en az bi 10 tane şifre çaldım yani olay budur başka bi açıklaması yok
-
ya xp yi ben çektm diorm siz hala hikaye yazıyosnz
-
Yaw sallamayın yaaa adamlar trojen diyor ya trojenle ne alaksı var sever gondermemişki hem trojen oldugunu varsayalım msn yi acıp kapamadan sifresini alamazsınız.Siz trojenı galiba sihirbazz gibi bişey sanıyorsunuz ama bu yontem gercekten guzel yontemmıs nasıl yapmıs dusunuyorum ama aklıma bişey gelmiyor.Belki onceden sişfernı calmıstır senı kafalamak için bole bişey yapmıstır kafanı karıstırmak için yanı senın pc de trojen olabilir bence bi format at sen ne olurr ne olmaz
Toplam Hit: 16237 Toplam Mesaj: 20