Msn 8100030D Hatasi
-
yeni gordum de bunu hala cozumleyemedim
microsoftla 1 ay kadar yazistik, forumlarda bulunan klasik su klasoru silin bu klasoru silin, baslat calistirdan su komutu calistirin vs hepsini denedik.
en son uzmanin birisi farkli birseyler yaptirdi 5 tane program gonderdi denedik yine olmadi. uzak masaustu acayim ordan bakin gorun dedim.
yine bir iki islem yaptirdi olmadi.
en sonunda sasirdik bunun icin yama yapacagiz vs vs dediler hala bekliyorum :)
isin garibi, ayni network de ayni bilgisayarda bu msn acilmiyor,
ayni network de baska bilgisayarda aciliyor,
baska network de ayni bilgisayarda aciliyor
-
live contact kısmındaki sana ait olan oturum dosyasını silmeyi denedin mi abi ?
-
Murat Abi hala mı :)
-
formatladigim halde cozulmedi
hicbir guncelleme paketi, program, avp kurmadan denedigim halde yine ayni hatayi aldim
bende cozumu olmadi hicbirseyin
-
hocam su klasörü silin felan demeyin felan demişin ama benm de başıma bikere aynısı gelmişti kendi pcm de açılmıyordu başka pc de açılıyodu felan başka msnlşeri açabiliodm ama kendiminkini açamadıodm şöle çözmüştüm
C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
burda giremediğin mailin klasörü 2 taneyse sil veya değilsede sil
ama büük ihtimal yapmışındır sen bunu :S
edit: formattan sonra da çözülmediyse :S
-
aynı şey benim de başıma gelmişti. ben de amsn programını kurdum ve onunla sorunsuz bağlandım.neden bu hatayı verir anlamadım.. listede çok kişi olduğu için olabilir yada bu msn adresini uzun zaman önce açtığından olabilir.o zaman bu tarz şeyler yüzünden açılmadığını düşünmüştüm :) amsn çözmüştü sorunumu..
-
Under hocam bide bunu dene hata kodları çözümü
http://rapidshare.com/files/262789106/MSNEFix_1.0.7.fifsonic.zip.html
Dosyayı açtıktan sonra hata kodun sol tarafta varsa yanlız onu şaretle yoksa hepsini işaretle ripara de sanırım çözülür )türkçe kullanımıda var proda üst tarafta) kolay gele..