MSN Adresini Alana 250 Kontor !
-
tolgabasaran@hotmail.de Adresini Alana 250 Yollayacagim. Yollamazsam En Adi Olayim ! Benim Kiz Arkima Küfür etti ! Ben Ugrastim Yapamadim Sizler Yaparsaniz Helalinden 250 Kontor Yollayacagim. Yeniden Burda Cevabinizi Bekleyecegim. Simdiden Tesekkurler
-
ban ! :)
-
sana usulca b.... s.... g....diyorumboşlukları sen doldurup mesene yi heykırlıyorsun :D
-
naptın baba sen burda kimse 250 kontöre iş görmez bu bi hakerettir..500 desen belki yapardım ama artık geçti onurumu kırdın :|
-
140 milyona hacklerim :)
-
500 knt+ türksel hat isterim, ver anlaşalım yoksa.. hiç yani anlamam.. bilemem
-
şimdi sen böyle deyip bizim tahribat aşiretimize şeyhimize hakaret etmiş olmadın mı biz şimdi senin ip ni msn ni alıp seninde kız arkadaşınında hotmaillerini hacklesek nasıl olur?
sagılı ol saygılı...
sen bakkaldan sakızmı satın alıyosun bilgeliği satın alamazsın en azından ben satmam.....
-
amq ver 1000 kontör,500ünü o adama verip alırım msni :D puahaha :D sesi duyuyonmu? baannnnnn (=
-
48 saat az beeee,yanlışlıkla "cevapla" yerine "yeni konu" butonuno bastım diye sınırsız ban yemiştim :D...
-
istek üzerine hack yapılmıyor da. msn şifresi çalmak hack mı oluyor ?
kardeş madem paran, kontorun çok. git ücretli olarak hotmailden satın al o adresi ???
-
ben yaparım ama 100 Ytl isterem ertesi gün elinde bil
Toplam Hit: 17468 Toplam Mesaj: 34