MSN Adresini Alana 250 Kontor !
-
kardeş elin değmişken banada bi 250 salla :P yada benim hattın faturasını yatır :S bu ay 320 geldi bende o kadar yok :P ama bak orda 99 ytl'ye hacklicek var :P banada bi 50 ytl salla :P :D aranısı yapim hahahaah :D girişte parayla hack yapılır mı yasıo ? ben mi göremiom
-
500 kontör ver senin msnide alayım :D
-
HoLyJunior bunu yazdı:
-----------------------------
tolgabasaran@hotmail.de Adresini Alana 250 Yollayacagim. Yollamazsam En Adi Olayim ! Benim Kiz Arkima Küfür etti ! Ben Ugrastim Yapamadim Sizler Yaparsaniz Helalinden 250 Kontor Yollayacagim. Yeniden Burda Cevabinizi Bekleyecegim. Simdiden Tesekkurler
sen önce saiparişini verip almadığın tsihrtini öde totoş... -
azizsenel55 bunu yazdı:
HoLyJunior bunu yazdı:
tolgabasaran@hotmail.de Adresini Alana 250 Yollayacagim. Yollamazsam En Adi Olayim ! Benim Kiz Arkima Küfür etti ! Ben Ugrastim Yapamadim Sizler Yaparsaniz Helalinden 250 Kontor Yollayacagim. Yeniden Burda Cevabinizi Bekleyecegim. Simdiden Tesekkurler
sen önce saiparişini verip almadığın tsihrtini öde totoş...
Bi KELime bi Son bu KAdAR mu Cuk OturDu Olur Ya:) TEBrik Ederim. :) -
abi sen o msn adresinin sahiibne ver 250 kontör adam verir zaten sana :D onun dışında bi kız msn si aç adamla tanış tavla buluşma ayarla, buluşma yerine de 60-70 kişiyle git adamı linç edin :|
-
bilmiom, 09/09/2007 11:22:34 AM tarihinde renegadealien tarafindan sınırsız banlandı. Banlanış Sebebi: Gereksiz Üyelik
zuhahahhahahahah koptum lan!....
gereksiz üyelik.
totoş sıfatıyla belirtilen arkadas niye totşlul yapıon?
-
eee kim alıyo şimdi ben 200ytl ye yaparım :d
-
umutcan bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
HoLyJunior bunu yazdı:
sen önce saiparişini verip almadığın tsihrtini öde totoş...
Bi KELime bi Son bu KAdAR mu Cuk OturDu Olur Ya:) TEBrik Ederim. :)
-----------------------------bana kalsa totşları direk banlarım adama bak ya sipariş verio almıo reneyi zor durumda bırakıo ya rene onları satcak birini bulamasaydı ne olurdu rene 2.ye girerdi allahtan millet alımı yapıo 60 tane da gönderiomuş bu konuda duyarlı olmak lazım adama bak a.q. tshirti almıo gidip millete kız arkadaşı için kontör alıo TOTOŞ....
-
abü biri benm kız arkadaşımı msn den sikmiş ben hakırcı diğilim yüce heykır abilerimden heyk diliorum
heykır yapacak olanlara verilicek hediyeler
bir çift çorap
kız arkadaşıma güvenmiom onu heykırınlayın kız arfkadaşımın maili
lütfennn lüftennnnnnn orabı vermiyen .. olsun
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------abü biri benm kız arkadaşımı msn den sikmiş ben hakırcı diğilim yüce heykır abilerimden heyk diliorum
heykır yapacak olanlara verilicek hediyeler
bir çift çorap
kız arkadaşıma güvenmiom onu heykırınlayın kız arfkadaşımın maili
lütfennn lüftennnnnnn orabı vermiyen .. olsun
sen ne dion olum ya:))))))))) kız arkadasımı biri msn den sikmiş!..bu nası cümle olum!..