Msn Bi Linke Tıklama
-
ya mesela msnde birisi bi link verdi bndeo ona tıkladım, yeni bir sayfada acılmıo link acık olan sayfaların birinden o linkteki adrese gidio napabilirm acb ?
ak tam bişeyle uuraşıorm o sırada pat o sayfa gdio tıkladıım yer gelio pff..
-
shift + click olsa gerek..
-
ı ıh :s
maalesef..
-
hoca msn yeni sayfada acıyor, gerçi vardı öle bi sorun ama eskidendi hatırlayamıorum şimdi, ie7 kullan msn 8 kullan sorun kalmicaktır, birde şöle yapabilirsin, yeni bi internet explorer acıp onu aktif hale getir, o sayfada acılır...
-
sende bi cenabetlik var bende oluo :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
hoca msn yeni sayfada acıyor, gerçi vardı öle bi sorun ama eskidendi hatırlayamıorum şimdi, ie7 kullan msn 8 kullan sorun kalmicaktır, birde şöle yapabilirsin, yeni bi internet explorer acıp onu aktif hale getir, o sayfada acılır...
-----------------------------
şimdie kdr bnde de yeni sayfada acıodu ama laptop aldm içnde vista var amk vstasında böle oldu bilmiom nie :s ie7 msn8 var hacı :D ve acaip sinr bozucu bişi -
aynı sorun bendede var ben yeni pencere acıp öle tıklıom sorun kalmıo
1 hafta öncesine kadar hiç bişe yoktu :|
-
en kolayı url yi kopyala yapıştır, aç.
-
ya dedklerinzin hepsi çözm hacı eyv ama hpimz pc başnda saatlerce oturuoz amk dşnsene her sfernde böle yni pncere ac fln :D
mikerm öle işi (: nese ypcak bişi yok glb..
-
git bi boy abdesti al
-
ayarlar-denetim masası-klasör seçenekleri-klasörlere göz at a gel her klasörü farklı pencerede aç seçeneğini seç düzelir büyük ihtimalle
Toplam Hit: 1493 Toplam Mesaj: 14