Msn Çalmanın Suçu
-
burcin bunu yazdı:
-----------------------------
şifreyi sana o söylediyse yada seni pcsinin basında bırakıp gittiyse ve sen deiştirdiysen bu yalnızca güveni suistimaldir yok trojan fake spy falan karıştıysa olaya bilmiyorum.
-----------------------------evet şifreyi bana o söylemişti işte bende şaka olsun diye değiştirdim gitmiş adam savcılığa şikayette bulunmuş sonrada işte :-)
-
yav desen hocam durumun öyle olduğunu.Bişey olmaz sanırım :)
-
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------burcin bunu yazdı:
şifreyi sana o söylediyse yada seni pcsinin basında bırakıp gittiyse ve sen deiştirdiysen bu yalnızca güveni suistimaldir yok trojan fake spy falan karıştıysa olaya bilmiyorum.
-----------------------------evet şifreyi bana o söylemişti işte bende şaka olsun diye değiştirdim gitmiş adam savcılığa şikayette bulunmuş sonrada işte :-)
-----------------------------ya git ara arkdaşına de ben yaptım şikayetini geri al bitsin gitsin bu kadar basit yada salla birşey de pc e trojen bulaştı bende çalmasınlar die degiştirdim hiç mi kafan çalışmıyo
-
çalmak mı ,ıyy ne kadar banal
-
kardes, arkadasın şikayette bulunduktan ne kadar sonra size yazı geldi?
işleyiş süreci hızlı mı yavş mı onu öğrenmek için soruyorum
-
şifre değiştirmek dışında bişey yaptın mı? başkasına onun ağzından mail atmak falan.
-
Hepaq bunu yazdı:
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------burcin bunu yazdı:
-----------------------------ya git ara arkdaşına de ben yaptım şikayetini geri al bitsin gitsin bu kadar basit yada salla birşey de pc e trojen bulaştı bende çalmasınlar die degiştirdim hiç mi kafan çalışmıyo
---------------------
bu hepaqdan korkulur:| -
yuhhh
msn =davalık olay
:S
-
bu iş için iki seçenegin var savcıya gittiğinde karşı tarafla uzlaşma tutanagı düzenletirsen veya şifreyi alma yöntemini karşı tarafın bilgisayarını kullanırken kendisinden görerek aldım dersen olur gerisini sen getir çünkü o ne derse desin aramızda olan samimiyetten veya güvenden dolayı kelimesini kullan bu cümle içinde geçsin selamlar
-
bi kere bi avukatın msnsini hack etmiştim :D şimdiye kadarki illegal şifre çalmaları sayarsak ayvayı yerdim herhalde :S 100lerce, galiba siyasetten bürokrat da vardı bi keresinde. açıkçası önemli kişilerde korkup evden girmiyodum, fazla bakınmadan da çıkıp bi daha uğramıyodum :S