Msn Çalmanın Suçu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

burcin bunu yazdı:
    -----------------------------
    şifreyi sana o söylediyse yada seni pcsinin basında bırakıp gittiyse ve sen deiştirdiysen bu yalnızca güveni suistimaldir yok trojan fake spy falan karıştıysa olaya bilmiyorum.

evet şifreyi bana o söylemişti işte bende şaka olsun diye değiştirdim gitmiş adam savcılığa şikayette bulunmuş sonrada işte :-) 

Fak yu!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    yav desen hocam durumun öyle olduğunu.Bişey olmaz sanırım :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    ArkiYaN bunu yazdı:

burcin bunu yazdı:
    şifreyi sana o söylediyse yada seni pcsinin basında bırakıp gittiyse ve sen deiştirdiysen bu yalnızca güveni suistimaldir yok trojan fake spy falan karıştıysa olaya bilmiyorum.

evet şifreyi bana o söylemişti işte bende şaka olsun diye değiştirdim gitmiş adam savcılığa şikayette bulunmuş sonrada işte :-)

ya git ara arkdaşına de ben yaptım şikayetini geri al bitsin gitsin bu kadar basit yada salla birşey de pc e trojen bulaştı bende çalmasınlar die degiştirdim hiç mi kafan çalışmıyo 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    çalmak mı ,ıyy ne kadar banal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

kardes, arkadasın şikayette bulunduktan  ne kadar sonra size yazı geldi?

işleyiş süreci hızlı mı yavş mı onu öğrenmek için soruyorum

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    şifre değiştirmek dışında bişey yaptın mı? başkasına onun ağzından mail atmak falan.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerShery
    SerShery's avatar
    Erkek
    Hepaq bunu yazdı:
    ArkiYaN bunu yazdı:

burcin bunu yazdı:

evet şifreyi bana o söylemişti işte bende şaka olsun diye değiştirdim gitmiş adam savcılığa şikayette bulunmuş sonrada işte :-)

ya git ara arkdaşına de ben yaptım şikayetini geri al bitsin gitsin bu kadar basit yada salla birşey de pc e trojen bulaştı bende çalmasınlar die degiştirdim hiç mi kafan çalışmıyo 

---------------------

bu hepaqdan korkulur:|

Azerbaycan tv de pokemon: Ash pikaçuya, ''Seni seçtim aybalam ceryan şoku atasan'' dedi, hayattan soğudum :O
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yuhhh

msn =davalık olay

:S

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    bu iş için iki seçenegin var savcıya gittiğinde karşı tarafla uzlaşma tutanagı düzenletirsen veya şifreyi alma yöntemini  karşı tarafın bilgisayarını kullanırken kendisinden görerek aldım dersen olur gerisini sen getir çünkü o ne derse desin aramızda olan samimiyetten veya güvenden dolayı kelimesini kullan bu cümle içinde geçsin selamlar

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    bi kere bi avukatın msnsini hack etmiştim :D şimdiye kadarki illegal şifre çalmaları sayarsak ayvayı yerdim herhalde :S 100lerce, galiba siyasetten bürokrat da vardı bi keresinde. açıkçası önemli kişilerde korkup evden girmiyodum, fazla bakınmadan da çıkıp bi daha uğramıyodum :S

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 19556 Toplam Mesaj: 38