Msn Çalmanın Suçu
-
konuyu açan arkadaş ; sonuç noldu merak ettim ?
-
arkadaşla konuştum şikayetini geriye aldı konu halloldu.ama başka bilişim suçlarıyla ilgili olaylarada karışmışım güya polisler eve baskın yaptılar filan babamı zorla ifade vermeye götürdüler çok boktan bir olay üzerine mahkemeliğiz şuan başka biriyle bakalım bunun sonucu ne olcak
-
Hocam sanmıyorum olayın bu kadar büyüyeceğini....Ne yaptınki bilişim suçundan mahkemelik olacaksın?.Ayrıca işleyiş süreci 2 ay gibi biliyorum ben.(Başka bir suç davası).Bu arkadaşınla bilişimdeki adam aynı andamı verdi şikayeti...Çünkü her suç 2 ay diye biliyorum...Bugun şikayetçi olsan ekime kadar yolu var.
-
hoca bilgisyarımda zombi vardı de :)) ya ne yuzune bakkıcan dırek kafasıını gozunu kır guzel bır patakla şikayet etmeyi görsun mal bişey olmaz :) onun msn sı oldugunu bılmıydum de :)) salla bısıler
-
yok ebesinin amı ali sami
-
Arkadaşlar içiniz rahat olsun ii bi miktarda para cezasını ödedikten sonra kurtulursunuz :D
-
trajikomikk :]
-
eve baskin,bilisim sucu, vs vs bi filmi hatirlatti ama adini cikaramadim :)
-
evet banada çok komik geliyordu böyle şeyler ama insanın başına gelince hiç hoş olmuyormuş gerçekten.konu mahkemelik old için bahsedemiyorum yaşayıp öğreneceğiz bakalım :-)
-
Olaya bak Takedown mübarek.
Toplam Hit: 19563 Toplam Mesaj: 38