Msn De Görüntülü Konuşma Saatte Kaç Mb Harcar?
-
Biraz araştırma yaptım sitelerde 25-35 mb arasında değerler söylemişler bunları nasıl buldukları yazmıyor.ama bana az geldi.
Gerçi başka bir sitedede 850 mb demiş oda ayrı bir uçurum.programlamı ölcucez alttan gelen giden paketlerimi sayıcaz yokmu daha önce bunu merak edip araştırıp sonucu bulan biri.varsa bilgilendirsin bir zahmet.birde her web cam aynı olurmu görüntü kalitesi farklılaşınca miktarda artar sanırım.ama ortalama bir değer vardır herhal.
-
netlimiter kullan.
-
hacı o değişir herşeye göre :) belli bi miktar diyemeyiz ne desek yalan olur : \
-
bi ara biri paylaşmıştı sitede ey dsl kullan her türlü akşı görürsün. kendin dene kendin bul :) ama 1 saatlik konuşmada 30 mb gideceğini zannetmiyorum
-
İlginç bi soru olmuş, bu senin ve karşı tarafın internet hızı ile farklılık gösterir. diğer arkadaşlarında dediği gibi limitölçerlerle kendin test etmelisin. örneğin karşı tarafın internet hızı 8mbit'tir sana daha hızlı görüntü gönderir senin makinanda daha fazla asılır, sana daha fazla yazar, yada senin internetin hızlıdır, karşı tarafınki yavaştır sana daha az yazar olay bu.
-
edek bari?nedek:D
-
benim gibi 1 mb kullananlar için konuşursak (ama ben sınırsız kullanıyorum o ayrı konu) saniyede ortalama 25 kb felan upload edebiliyoruz...
1 saatte 3600 saniye var 25 ile çarparsak 90.000 kb yapar. 1024 bölersek yaklaşık olarak 87 mb yapıyor :) yani aşırı birşey götürmüyor :)
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
bi ara biri paylaşmıştı sitede ey dsl kullan her türlü akşı görürsün. kendin dene kendin bul :) ama 1 saatlik konuşmada 30 mb gideceğini zannetmiyorum
-----------------------------Ey DSL! kullan sağ altta ayrıntılı raporlar var...Her türlü Ey DSL :D
-
30 mb gidermi hiç.en az 200-250. internet 1 mbyken kamera açılınca ne kadar yavaşladığını hatırlıyorum netin full sömürüyor
-
biraz bilimsel yaklaşıcam ben. Msn de sesler mp3 olarak değilde waw yada ona yakın bir formatta geliyo, ki o da çok küçük bir yer tutar. Kanaatimce saatte en fazla 50 mb falan yer.(60 dk kadan bahsediyoruz burda)
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
biraz bilimsel yaklaşıcam ben. Msn de sesler mp3 olarak değilde waw yada ona yakın bir formatta geliyo, ki o da çok küçük bir yer tutar. Kanaatimce saatte en fazla 50 mb falan yer.(60 dk kadan bahsediyoruz burda)
-----------------------------iide wav olarak gitmesi daha fazla yer götümezmi :S