Msn De Şifre Kırma Videolu Anlatım
-
S.a
Msn de şifre kırmak istermisiniz??
MSN şifre kırıcı..programın çalıştıgından emin olmak istiyorsanız şifresini bildiginiz bir adreste test edebilirsiniz
Not:Lütfen programda Virüs var Gibi mesajlar yazmayın Çünkü Bu Bir Hacktoolsdur
Ayrıca Kendim Denemedim Alıntıdır Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmem
Selametle
-
Ya şu forumda bu mesajdan kaç tane war? Bu program faso füso yazmayın yaw.
-
AYNEN..
-
ya birader sen on bir tane şifre yazmışsın oraya onlardan bulmuş ama normalde bir kombinasyon hazırlasan belki iki üç ayda anca bulur o program şifreyi bulduğunda da artık adam şifreyi değiştirmiş olur :)) sen oraya on bir tane şifre yazmışsın yarım saatte buldu milyarlarca olduğunu düşünürsek ayvayı yedik
-
beyler bu olmuyo artık wordlist olusturana kadar mailler için hem pcnin hem sizin sıkıntıdan canınız patliyo onu ypana kadar gizli soru denemek daha ii olabilir
-
Not:Lütfen programda Virüs var Gibi mesajlar yazmayın Çünkü Bu Bir Hacktoolsdur
Ayrıca Kendim Denemedim Alıntıdır Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmem
Selametle _----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bundan nefret edıyorum denemediğiniz şeyi yollamayın kardeşim hayret bişe ya -
yaw bunada msn hack diyolar ya beni çıldırtıyolar...
kardeşim şifresini çalmak istediim mail şifresinde rakam,karakter,sayı olduunu farzedin bu programla nasıl hackleyeceksiniz ... ??
-
La bu programı daha önceleri denemiştim ben şifreyi kırması herhalde bizim 75 yaşı görmemizi bulur hehe dahahızlıları var lem bunun onuda arayın bulun.Kafiyeli oldu yafff.
-
Yaw abi ama şimdi gizli soru tahmin etmekde zor şimdi.Adam İLK ARABAN sorusunu seçio.Cewap olarak ana bacı küfür edio sen nerden bilcen adamın ne cewap yazdıgını.Artk İLK ARABAN sorusuna BMW,MERCEDES;FERRARI diyen kalmadı walla.
-
Kaldirin Su BasLigi Yaw Komedi Bu
-
boyle bır seyın olamıycanı bu konuyu koyan arkadas da bılıyordur kesın ve sunu soyleyecem bu bılgı alıntıdır ve alıntı oldugunuda ıspatlaya bılırım lutfen emege saygı duyalım