folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Msn De Şifre Kırma Videolu Anlatım

Msn De Şifre Kırma Videolu Anlatım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suc_ve_ceza
    suc_ve_ceza's avatar
    Erkek
    mrb arakdaslar benım anlamadıgım öle bısey yok amddem msn sıfre kırıcı prog. neden yararsız olan konu acılıyor lutfen gercekten varsa koyalım

Ben Size BeLkİ SevMeyi ÖğrEtEmEm AmA SizDe BaNa UnUtMaYı ÖğReTeMezSiNiZ!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMega
    NuMega's avatar
    Erkek

suc_ve_ceza bunu yazdý:

mrb arakdaslar beným anlamadýgým öle býsey yok amddem msn sýfre kýrýcý prog. neden yararsýz olan konu acýlýyor lutfen gercekten varsa koyalým

Arkadasa katiliyorum , ama yok diye bisey yok, var var ama kimde var, tabi kendisi yazip programlayip kendisine gure ve en onemlisi msn versie sine gore ayarlar,

aaaa artik bende bu tur prog yazma bilgisinde olsam tabi kemdime tutarim, cunku akil var mantik var yazdigi msn hack programini dagitdigi zama , hemen o ayni hafta msn o acigi kapatir ve butun emek by by

Hadi bakem gerisi sizin

Saygilar

Saygılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek

ya bu tip seyler hikaye bırakın msn kırmayı milyon tane olalıgı deneyecek de bulacak güldürmeyin kendinize insanları

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keyx
    keyx's avatar
    Erkek

millet su sifre kırıcı programlar dan vaz cayın artık yaa emin konusuyor herkes kimse artık 6 haneli tek kombine şifre kulanmıyor.

şifre almanın tek yolu ya kulandıgı makinaya bişr 5 daka oturabilmek/ yada e-mailden pro agent prorat vs vs vs bir sürü program var virüs yoluyla çalmak. bence en güseli  bu yada msn admini kandırarak almakdır  . gercekden şifre elde etmenin en güsel yolu ve garantili : saygılar

Toplam Hit: 5674 Toplam Mesaj: 15