MSN Engelleme Olayı :(
-
Dostlar yafs kusura bakmayın böyle sorularda baydı ama MSN'le ilgili bir sorunum var...
Şimdi bir arkadaşla yazışıyordum 1 saat engellemiştim onnline olduğumda neden beni engelledin falan dedi,rezil olduk yani :)
Şimdi nasıl anladı ki bu blockstatus falan göstermiyor zaten,listede online olan ortak bir arkadaşımız da yok ki desen ondan öğrendi,discovery kullanıyor sanırım ama onun da böyle bir özelliği yok biliyorum ??
-
herhengi bir arkadaşından ögrenmiştirr:)))) msn de oldugunu:)))
-
Dikkatli oku :))
// listede online olan ortak bir arkadaşımız da yok ki desen ondan öğrendi //
-
Seçeneklerden bilmem ne özelliğine bakıyorlar bilmem ne etkinse engellenmişsin falan formda yazıyordu bu konu ama yüzde yüz garanti bir öğrenme şekli değil...hem ne var bunda bende kızarkadaşımı engelliyorum..gelip bana engelledinmi sen beni deyince...hayır hayatım hotmail serverlarında sorun var bazen yazdıklarım bile gitmyyor falan diyorum..takma kafana geç...:)
-
edicoo bunu yazdı:
Dikkatli oku :))
// listede online olan ortak bir arkadaşımız da yok ki desen ondan öğrendi //
msn de araçlar-seçenekler-gizlilik yapıp adamalrı sağ tıklayınca sil seçeneği çıkarsa seni engellemiştir...veyahut adam amsn fln kullanıodur... -
cok basit aga bunun icin bir programvar sizi silmis engellemis falan filan kisileri gosteren bir programcik var bendede vardi bir ara bence onu kullanmis ve bakmis kimsenin engellediyse sildiyse gosteriyor bence bu sayede anladi
-
msn discoveryde öle bi özellk war.
-
Dostum yazmışken bari o özelliğin nasıl kullanıldığını da yazsaydın :)
-
şu an kullanmadığm içn aklmda deil ama sitesnde gerekli bilgiyi bulabilirsn
-
aga bizim bi arkadas var beni engellemiş ama ben seçeneklerden baktığımda sil seçeneyi gözükmüyo beniengellediğini diğer arkadastan öğrendim bu nasıl oluyor bilen varmı nasıl yapılıor
-
ttolga100 bunu yazdı:
http://msn.blocked.nl/ sitesinden de sizi kimin engelledigini gorebiliyorsunuz
O da bi online bi offline gösteriyor,düzgün çalışmıyor...
Toplam Hit: 16038 Toplam Mesaj: 24