MSN Engelleme Olayı :(
-
Selam Karde$ DMSN die ßi proğram var onLa EngeLLediğiNi SiLdiğiNi hepsini görür Taßi DMSN KuLLanIyorsa ;) DMSN ide istiyorsan ßenden Sana Tavsiye KuLLanmamandIr :)) ÇüNkü ßir çok Ki$i $ikayet Edio Hatta DMSN yüzüNden Pc sine format AtanLarI iyi ßiLirim Ehauheuahueha:)))
-
ttolga100 bunu yazdı:
http://msn.blocked.nl/ sitesinden de sizi kimin engelledigini gorebiliyorsunuz
tolga bu gecen yıl bu zamanlar harıka çalısıyordu ama sımdı goruyorumkı lıstemdekı onlıne olan kısıyı bıle offlıne cıkartmakta basarılı tebrık edıyorum arkadas. -
Ne zormuş şeymiş lem engelleyenleri görmek,herşeyi yaptılar bunu yapamadılar ...
-
aga msn discovery x2 kullanıyom. seçeneklerden ayarlarsan yapabiliyosun. zaten herşey türkçe. seni engelleyeni, sana konuşma penceresi açanı, konuş. penceresini kapatanı, çevrimdışı olanı vs vs herşeyi gösteriyo.
indirmek istersen mail güvenliği forumunda msn için süper bi program ve Türkçe diye bir konu var. orda bulursun. ben dün indirdim
-
YAA arkadasım bu tür konuların üstüne niye dusuyorsun anlamıyorum ben :)) yaa seni engelleyen zaten senle konusmak istremeyendirr farzet ögrendin mesela dielim seni en sevdigin kız engelledi ne diyeceksin onaa .?? seni engellemişşse beni birdaha engellememi diyeceksin :))) böle seylere kafa 6yormana degmezz kafanıza yazzık valla ama illa da çok istiyosan engelleyip engellemedigini al birtane msn adresi ona ekle bak açarsa engellemiştirrr
-
msn discovery de var bu özellik
-
kardeş engelleyen bi program bilmiyorum ama silenleri gösteren bir program var sen bana msn adresni yolla ben sana atarım onu..
bu arada engelleyen birini öğrenmek için ona mail atarsın mail gittinde onun çevrimci durumu gözüküyor -
şimdiii seni engelleyenleri tek bi sekilde gorebilirsin
bu adrese gidiyon
http://www.blockstatus.com/msn/stchecker
buraya seni engelledigini dusundugun kisinin ID sini yazıyorsun o da sana online olup olmadıgını söylüyor.
karşıdakininde bunu engellemesi mümkün tabeki. araçlar-seçenekler-gizlikte Yalnızca izinli listemdeki kişiler durumumu görebilir ve bana ileti gönderebilir var. eğer o açıksa o yöntemde bi poka yaramaz.
seni listesinden silenleri ise, araçlar-seçenekler-gizlik kişinin ismine sağ tıklıyorsun eğer sil yazısı aktifse(koyu renkte ise)bilki o kişi seni listesinden sildi.
bunlar için elime geçen programların hepsi trojan taşıyordu kullanmadım. msndiscovery de sadece seni silienleri gösteriyor.
benim bildiğim bu:))
-
Yaf cok kasilirsaniz gidin mercury yukleyin... adam sizi blocklamismi bakin, blocklamissa bile msj atin delirsin...
-
Msn discovery nın boyle bı ozellıgı var zaten senı sılenlerı engelleyenlerı anında gosterıyo tahmınıme ordan ogrenmıstır
Toplam Hit: 15996 Toplam Mesaj: 24