Msn İ Kapamak Programları Sonlandırmak
-
tamamda bu c/p değil kendim yazdım.nie gereksiz belki bi kaç kişinin işine yaradı?
edit: o verdiğin linktede start iexplore fln yazmıor ok?
-
ercag demişkine;
bul aynı yazıyı ben bidaha internete girmem ok?
------
xtlan buldu bırakıcanmı artık neti?:)
-
aynısı değil bi bilgi sadece bende olmaz ki ozaman buraya koyan çoğu kişi c/p yapıo? c/p = kopyala yapıştır ok?
Copy Paste?
yazıların aynısı değil bunu ben keşfettim demedim ki ...
ulan bi paylaşım yaptık illa bişiler bulcanız. tamam buldunda eline ne geçti c/p değil gördüğün gibi yazılar farklı eee noldu şimdi göğemi erdi ???
-
tartismayi uzatmasak?
bilmiyodum ogrendim ben mesela, tesekkurde ederim... yanliz konunun yeri assiri sekilde yanlis :D
-
rica ederim...
ben zaten bilmeyenler öğrensin diye açtım. Faydalandıysan Ne mutlu bize. Napim konu açmak sınırlandırıldığı için başka yere açamadım
-
seLAm BEN byAleXs BANA Bİ msn PATLATMA POGRAMILAZIM sen DE varSA bana GÖNDERsen ÇOK seVİnİRİm
-
shutdown /r
yaz .bat dosyayi yap gonder her actiginda bilgisayari kapanip yeniden acilsin,
ugrasmayin boyle ezik seylerle
-
paylasım ıcın saol hoca
-
tamam bu ezik bisey demiissinizde.. bunu söyle yapsak..bütün antivirüs program isimlerini yazsak..onların hepsini kapatsa sonra bu dosyayı bi trojanla birlestirip atsak... antivirus programları kapandıgı icin trojanı farketmez adam.. olurmu ki böyle bisey simdi aklıma geldi de bi sorayım dedim..
-
hacı saolasın benim işime yaradı. Bilgi bilgidir . Vbde şöle bişi yapınca mesala msn kapanıo
Private Sub Command1_Click()
Shell ("tskill msnmsgr")
End Subdenedim calıştı valla . Shell ("tskill msnmsgr") kodu formun load olayına yazarız timerlada sürekli yenilettiriz başlagıcada atarız proyu adam msne giremez(proyu kapamatmadıgı sürece :) )