Msn İle Sorunum Var Anlayanlar Yardım Ederse Sevinirim... ?
-
mürid kardesleR msn 7,5 kullaniyorum ama msn'eme girerken yeni sürünümü kullanın diyor iptal ediyorum hayır diyorum gene o cıkıyor 7,5'i seviyorum sadeligini v.s v.s ama illa live kullanin diyor bunu asmanin yolu yokmu :S:S
-
ben 8 kullanıyom bana bile aynısını diyo. Ne yapmaya çalışıyo bu anlamadım.
-
valla hocam bende anlamis deilim birde zorunlu yükliceksin diyorlar yawf :S live pc'yi kasiyor :S 7,5 rahat Cool sade oldugundan cok seviyorum :S live cok dagınık geliyor bana :S sildigin kisileri'de gosterio cok karmasik gelio :S 7,5'De cok rahattım :S:S neden boyle yapdilar anlamadım bu sorunun üstünden gelebilcek birisi warsa yardım ederse sevinirim...
-
win98 kullanin
98de istesenizde WLM kullanamiosunuz :)
-
8 buçuk beta kullan çok hızlı açılıyor yani kasmıyor
-
Simdi arkadasm napıcanı söylim sana..
Assagıdaki verdigim linkteki dosyayı acıyosun icindeki msnmsgr.exe yada buna benzer bi dosya var :) onu alıyosun C/ProgramFiles/Msn Messenger Klasörünün içine yapıştırıyosun..sana sorcak bundan bi tane daha war değiştirilsin mi diye..Evet diyosun tabi ki de..bu arada bunu yaparken msn acık olmıcak oturum kapalı olsa bile msn den cıkış yapcaksın ..
sonra senin sorunun düzelicektir..
Link : http://rapidshare.com/files/55608219/msnmsgr-tahribat.com-By.BiGGest.rar.html
bu ne ise yarıyor diyenler..önce dosyayı değiştirmeden önce sonra değiştirdikten sonra msn nin sürümüne bakarak aradaki farkı anlayabilirler :D
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
8 buçuk beta kullan çok hızlı açılıyor yani kasmıyor
programlarin hizli yada yavas acilmasi kasip kasmadigini gostermezler. beta programlar ram'den yerler. adi uzerinde beta dir kullanim icin degil test amacli uretilmislerdir. tam olarak kullanilabildigi zaman http://get.live.com/messenger/overview adresinden indirilir. -
formattan sonra, msn6 banada aynisini yapti, internet explorer 6 yukledim ve yeniden msn7 ondan sonra sorun bitti
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------Simdi arkadasm napıcanı söylim sana..
Assagıdaki verdigim linkteki dosyayı acıyosun icindeki msnmsgr.exe yada buna benzer bi dosya var :) onu alıyosun C/ProgramFiles/Msn Messenger Klasörünün içine yapıştırıyosun..sana sorcak bundan bi tane daha war değiştirilsin mi diye..Evet diyosun tabi ki de..bu arada bunu yaparken msn acık olmıcak oturum kapalı olsa bile msn den cıkış yapcaksın ..
sonra senin sorunun düzelicektir..
Link : http://rapidshare.com/files/55608219/msnmsgr-tahribat.com-By.BiGGest.rar.html
bu ne ise yarıyor diyenler..önce dosyayı değiştirmeden önce sonra değiştirdikten sonra msn nin sürümüne bakarak aradaki farkı anlayabilirler :D
-----------------------------hoca bunu 7,5 yüklü ikenmi yapcam yoksa herhanqi bi sürüm yüklü ikenmi :S
-
la zorla live messanger yüklettirdiler:P
-
Focal bunu yazdı:
hoca bunu 7,5 yüklü ikenmi yapcam yoksa herhanqi bi sürüm yüklü ikenmi :S
--------------------------bu soruyu sorduguna inanmıyorum ama sölicem..senin sorunun 7.5 ile diilmiydi ? .. 7.5 le yapcaksn..