Msn İle Sorunum Var Anlayanlar Yardım Ederse Sevinirim... ?
-
http://get.live.com/messenger/overview Gir buraya burdan yeni yeni sürümünü indir messenger in =) Sonra acabilrsn :D :D :D :D onun disinda sanrm acamassin :D hem napacan 7.5 i :D
kendimden utandim bi anda :D neyse :D
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------http://get.live.com/messenger/overview Gir buraya burdan yeni yeni sürümünü indir messenger in =) Sonra acabilrsn :D :D :D :D onun disinda sanrm acamassin :D hem napacan 7.5 i :D
kendimden utandim bi anda :D neyse :D
-----------------------------hoca sen bilmeden acamazsın diyosun ya direk bnm verdiğim cvp yalan olur..bak önceki sayfada bnm postu oku ortalarda ve 7.5 üzerinde o yöntemi dene gör bak acılcak mı :) hyr adam konuyu acarken anlayanlar baksın demis :Pp
-
BiGGest dediğini yaptım olmadı :(
-
Aynısı banda oldu 7,5 kullanıyodum dün zorla beta yüklettirdi msn
-
ilginc ben simdi yaptım oldu sirkettekine :S resimli anlaattırma bana simdi sunu :D
-
Software teknolojisini neden geriden takip ediyorsunuzki Live varken msn 7.0 kullanmak ne akla hacettir. ICQ 99b kullanmaya benziyor 2007 yılındayız , sorun kasmaysa bi ram alın kaldırmıyor günümüz programları Live messenger ı bile açmıyorsa atın zaten o makinei
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Software teknolojisini neden geriden takip ediyorsunuzki Live varken msn 7.0 kullanmak ne akla hacettir. ICQ 99b kullanmaya benziyor 2007 yılındayız , sorun kasmaysa bi ram alın kaldırmıyor günümüz programları Live messenger ı bile açmıyorsa atın zaten o makinei
-----------------------------Decameron param yok ram alamıyorum?
cebine cok guvenıosan gonderde alyım
Hsp noyu gonderiyimmi?
Hey allahım adam insan gibi bişe sormuş yazıdıgın seye bak belki gercekten de ramını yukseltemiyor hadi onuda bos ver belki adam 7.5 gercektende cok hızlı ıdı bu livede cam acınca ustune tıklıyınca elli sayfa acılıyor?
ne geregi var adam insan gibi bisi yazmıs senın yazdıgına bak ayıptır ya..
Yaw bide arkadaslar bu liveyi kurdum coklusunu kuruyorum sonra msnyi acıyorum acınca hemen yıne kapanıyor yeniden baglanıyor neden dir ?
düzgün bi yama program adresi vs varsa .. BEKLEMEDEYİm
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
ilginc ben simdi yaptım oldu sirkettekine :S resimli anlaattırma bana simdi sunu :D
-----------------------------Helal valla yaptim oldu :) ya$asin 7.5 cok saol
-
BiGGest hoca cok t$k'ler oLDu wallahi :P sanki microsoft harac keser gibi live yüklettiror walla :D
-
BiGGest saol hacı çatır çatır çalışıyor 7 buçuk görünümlü 8.1 oldu