Msn İleti Geçmişi
-
arkadaşlar msni açtığımız günden beri olan konuşmalarımıza nasıl ulaşırız bilgisi olan var mı .. araçlar seçenekler demeyin bide plus olayını demeyin.. konuşmalarınızı hiç kaydetmediğinizi farz edin. prog sayesinde görebilir miyiz acaba.. yada mümkün müdür böyle bir şeyin olması...
-
oraya tıklamadıktan sonra kaydetmiyor bildiğim kadarıyla..
daha derin bilgiye sahip değilim.. senin istediğinde böyle bişe sanırım.
-
hoca şunu demek istiyorum ben geçmiş konuşmalarıma ulaşmak istiyorum nasıl olabilir ve hiç kaydetmedim.. msn kendi server ına kaydediyor mudur ve bende onu alabilme gibi bi durumum olurmu yada adamlar program yapmışmıdır hani k.adını şifreni yazıp girersin adamlarda sana ileti geçmişini verir gibisinden ...
-
Evet Böyle birşey var ama Tam bilgiye sahip değilim..
-
sezgin57 bunu yazdı:
-----------------------------
Evet Böyle birşey var ama Tam bilgiye sahip değilim..
-----------------------------bende birinden duydum bilen varsa paylaşsın diye konu açtım ama bakalım
-
el habibi :D
banada bikere lazım olmu$tu. ba$lat /ara/dosya veya klerasör/tüm dosya ve klerasörleri sonrada ara dedim :D biraz kastı bilgisayar ama :D bi$eyler çıktı :D bi dene istersen :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------el habibi :D
banada bikere lazım olmu$tu. ba$lat /ara/dosya veya klerasör/tüm dosya ve klerasörleri sonrada ara dedim :D biraz kastı bilgisayar ama :D bi$eyler çıktı :D bi dene istersen :D
-----------------------------la hacı ama ben msni kaç yıl önce aldım o zamandan beri duruyormudur bide başka pclerden de açtım msnemi o nasıl olcak
olayı kavradın mı :D
-
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------la hacı ama ben msni kaç yıl önce aldım o zamandan beri duruyormudur bide başka pclerden de açtım msnemi o nasıl olcak
olayı kavradın mı :D
-----------------------------
ba$ka pc den açtıklarını unut gitsin olm :Dkendi bilgisayarına hiç format çakmadıysan ula$ırsın zaten.
zaten plus kullanmadan böyle bi olay varsa bilgisayar da veya msn eklentilerinde. bilgisayarım yerel birimlerinde bi yerde saklı duruyordur. arama bölümünde her haltım çıkıyo zaten.
-
Bende sadece kendi bilgisayarındakilerden bahsediyorum bide format atılmamışsa..
-
iyi da sende baska pc lerde actıgın konustugun şeyler geri getirmeyi senın aklın alıyomu ? saçmalamayaa basladın sende hea iice..
-
arkdaş bu konuşmaların server üzerinde saklandığını düşünüyor sanırım eğer böyle bişey varsa neden mümkün olmasın bu saçma falan değil bence