Msn İleti Geçmişi
-
Msn iletileri mutlaka bir server üzerinde kayıt oluyordur, her ne kadar hotmail yetkilileri aksini idda etsede.
Senin sorunun cevabıda ulaşamazsın hiç bir şekilde.
-
hocam plus kullanırsan kaydediyo. veya bildiğim kadarıyla ileti geçmişini bir klasöre toplayan programlar filan da var. ama programsız ileti geçmişin kaydolmuyor.
-
bilişim suçları el koyarsa bilgisayarına onlar bulabilir o geçmişi
-
Bu konuşmalar hotmailin serverlarında saklanıyor ama gizlilik amacıyla hiç bir kimseye gösterilmiyor.
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------
iyi da sende baska pc lerde actıgın konustugun şeyler geri getirmeyi senın aklın alıyomu ? saçmalamayaa basladın sende hea iice..
-----------------------------baksana sen saçmalamışsın bile.. olaylar hakkında tam bir bilgin olmadan konuşma yada aydınlatıcı fikirler ve konu hakkında...
server da tutuluyor ama bizim bir kız arkadaşın sevgilisi yapmış ve kıza demiş sen önceden böyle böyle konuşmalar yapmışsın doğal olarak kız da şaşırmış ben sordum cocuğa prog demedi araştır bulursun dedi bende baktım yok size danışayım dedim tşkler herkese..
-
Ya Kaydetmedim araçlar seçeneğini kullanmadım diyorsan geçmiş konuşmaları aramak biraz mantık dışı geldi bana ? Cookie tarzı bi şekilmi görünür acaba o yazılar pencereyi kapatınca otomatik siliniyormu yoksa ?
-
Sahir bunu yazdı:
Ya Kaydetmedim araçlar seçeneğini kullanmadım diyorsan geçmiş konuşmaları aramak biraz mantık dışı geldi bana ? Cookie tarzı bi şekilmi görünür acaba o yazılar pencereyi kapatınca otomatik siliniyormu yoksa ?
-----------------------------hacı ben bir yerde okudum buradaki bi kaç arkadaşta yazmış buraya msn serverına kayıt ediyor her konuşmayı biz bu kaydedilen konuşmaları program sayesinde alabilr miyiz acaba
-
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------Sahir bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben bir yerde okudum buradaki bi kaç arkadaşta yazmış buraya msn serverına kayıt ediyor her konuşmayı biz bu kaydedilen konuşmaları program sayesinde alabilr miyiz acaba
-----------------------------Programdan ziyade MSN Support 'tan bütün bilgilerini vererek o AYa ait konuşmalarını serverlarından isteyebilirsin o halde.
-
MaTRiXe bunu yazdı:
arkdaş bu konuşmaların server üzerinde saklandığını düşünüyor sanırım eğer böyle bişey varsa neden mümkün olmasın bu saçma falan değil bence
konu$urken server üzerinden mi konu$uyorsunki ?msn adı üstüne serverlara takılmadan sohbet etme platformu
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------MaTRiXe bunu yazdı:
arkdaş bu konuşmaların server üzerinde saklandığını düşünüyor sanırım eğer böyle bişey varsa neden mümkün olmasın bu saçma falan değil bence
konu$urken server üzerinden mi konu$uyorsunki ?msn adı üstüne serverlara takılmadan sohbet etme platformu
Tutuluyor hacu tutuluyor hatta sana şöyle söyleyim bazı kelimeler çok fazla kullanılırsa |teror vb| evini polis bile basabiliyor :) örnekleri abd de yaşandı ondan diom ;)