Msn İm Hacklendi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
msnnini hackeleten adam nasıl tbt müridi olsun ki zaten birde utanmadan konu açsın..
neyse..
-----------------------------dayı büyük konuşma gün gelir başına :) görürsün o zaman ne konu açarsın ne derdini paylaşırsın :))
Nasip..
-
Zxone bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
msnnini hackeleten adam nasıl tbt müridi olsun ki zaten birde utanmadan konu açsın..
neyse..
-----------------------------dayı büyük konuşma gün gelir başına :) görürsün o zaman ne konu açarsın ne derdini paylaşırsın :))
Nasip..
-----------------------------msn hacklemek cok zor bişey değil alper bi gün cafede falan sende oturursun trojanlı makinaya alırlar anahtarını :)
-
aslında benim msn im değil hacklenen bir bayan arkadşın uygunsuz konuşmalar yapmasında sorun
-

-
IronEagle bunu yazdı:
İşin Düştüğü Zaman Uğrama Bu Siteye Siteye Birşeyler Kazandırabileceksen Yardım İste.
14 Temmuz 2009'da Üye olmuşsun
Son Giriş Tarihin Bugün
Sadece Msn'in Hacklendi Diye
Girip Konu Açmışsın Yok Sana Hocam Yardım Falan.
Bu Amaçla Kullanmayın Siteyi.
Hoca sen kimsinde bi üyeye bu kadar ağır ithamlarda bulunuyorsun? Seni ne ilgilendiriyor? -
Asker bunu yazdı:
piradomim bunu yazdı:
Haklısın IronEagle siteye bi katkım olmadı bu zmana kadar, zmanım da yoktu.nasipse bundan sonra olacak.
-----------------------------:D:D şey gibi oldu yaptım yaptım ama sor bi kere niye yaptım :D
-----------------------------Beni affetme istersen ama aşkımı affet :D:D
-
IronEagle bunu yazdı:
İşin Düştüğü Zaman Uğrama Bu Siteye Siteye Birşeyler Kazandırabileceksen Yardım İste.
Son Giriş Tarihin Bugün
-----------------------------ilginç sen hep giriyosun diye başımıza et ozaman
-
IronEagle bunu yazdı:
Son Giriş Tarihin Bugün
-----------------------------her üye olan siteyi kalkındırayım diyemi üye oluyor yav yüklenme adama. :)
+
senin siteye ne katkın var konulara post atmak mıdır katkı varmı eklediğin bir döküman ? Hakkını yemiyelim bitmeyen hikayeye 3 bölüm eklemişsin.Madem bu denil büyük bi katkın var helal olsun valla :)
-
hocam kusura bakma ama nasıl hacklettirdin şu maili anlayamıyorum. xssler kapandı, mis gibi avler var, adamlar dünyanın önlemini aldı; resim ve textten başka hiçbi dosya alamıyosun msnden. cidden hacklenmek zor şu devirde.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
Son Giriş Tarihin Bugün
Hoca sen kimsinde bi üyeye bu kadar ağır ithamlarda bulunuyorsun? Seni ne ilgilendiriyor?