Msn İm Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

piradomim bunu yazdı:

Haklısın  IronEagle siteye bi katkım olmadı bu zmana kadar, zmanım da yoktu.nasipse bundan sonra olacak.

:D:D şey gibi oldu yaptım yaptım ama sor bi kere niye yaptım :D

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Fdumanli bunu yazdı:

hocam kusura bakma ama nasıl hacklettirdin şu maili anlayamıyorum. xssler kapandı, mis gibi avler var, adamlar dünyanın önlemini aldı; resim ve textten başka hiçbi dosya alamıyosun msnden. cidden hacklenmek zor şu devirde.

ya faceden başlamış,sonrada msni almış

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vandeta
    vandeta's avatar
    Erkek

mclaren bunu yazdı:

SPY-CX5 bunu yazdı:

IronEagle bunu yazdı:

İşin Düştüğü Zaman Uğrama Bu Siteye Siteye Birşeyler Kazandırabileceksen Yardım İste.

14 Temmuz 2009'da Üye olmuşsun

Son Giriş Tarihin Bugün

Sadece Msn'in Hacklendi Diye

Girip Konu Açmışsın Yok Sana Hocam Yardım Falan.

Bu Amaçla Kullanmayın Siteyi.

Hoca sen kimsinde bi üyeye bu kadar ağır ithamlarda bulunuyorsun? Seni ne ilgilendiriyor?

www.RebtelTurkiye.com - uluslararasi gorusmeleriniz icin guzel bir yol..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

gereklı  lınkı  arkadasa  yolladım ısallah  cozucek sorunu 

yalnız yardımdan cok yıne kargasa  cıkmıs konuda :|

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Ne lan bu ironeagle dogruyu söyledi diye herkez ne yükleniyo lan ?

Bilmem bi tarihte üye ol, götün dara gelince yardım iste ondan sonra birisi gerçeği söyleyince üstüne yüklen, birde bir yetkili laf sokunca altına yorum yapmadan altına çizgi çek.

Ne ayaksınız siz ?

Burası tahribat, sikindirik sitelerden değil. Adam belli ailesi olarak görüyor, uyarıyor. 

Eğer bir yorum yazacaksanız, özellikle taşaklı gördüğünüz kişinin yorumunun altına çizgi çekmeyin düşüncenizi söyleyin ki görelim ne düşünebiliyorsunuz.

Konuyu açan şahsiyet, o msn geri alamazsın, su iç bolca, sıcaklarda iyi gelir.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca hafızan sağlam ise https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx buradan çözüm bulursun. Cevapları sana mail olarak tekrar atmıyorlar sana bir pin kodu veriyorlar onu giriyorsun o şekilde sana geri dönüş yapmışlar mı yapmamışlar mı belli oluyor, ama eskisi gibi 1 gün içerisinde geri dönüş yapmıyorlar bizim türkler biraz hantal uzun sürebiliyor ger dönüş.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

EmiRReiS sikindirik site olmadığını bildiğimden burada bu konuyu açtım.ayrıyetten msn de benim değil.bi bayan arkadşın.msnde millete uygunsuz şeyler yazıp duruyor.bende bu yüzden bu siteyi ve üyelerini bildiğimden buraya açtım konuyu ama konu nereden nereye geldi.vay bee

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Ne lan bu ironeagle dogruyu söyledi diye herkez ne yükleniyo lan ?

Bilmem bi tarihte üye ol, götün dara gelince yardım iste ondan sonra birisi gerçeği söyleyince üstüne yüklen, birde bir yetkili laf sokunca altına yorum yapmadan altına çizgi çek.

Ne ayaksınız siz ?

Burası tahribat, sikindirik sitelerden değil. Adam belli ailesi olarak görüyor, uyarıyor. 

Eğer bir yorum yazacaksanız, özellikle taşaklı gördüğünüz kişinin yorumunun altına çizgi çekmeyin düşüncenizi söyleyin ki görelim ne düşünebiliyorsunuz.

Konuyu açan şahsiyet, o msn geri alamazsın, su iç bolca, sıcaklarda iyi gelir.

alıcaz bı sekılde hoca sıkıntı yok :|

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

u235 bunu yazdı:

Zxone bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

msnnini hackeleten adam nasıl tbt müridi olsun ki zaten birde utanmadan konu açsın..

neyse..

dayı büyük konuşma gün gelir başına :) görürsün o zaman ne konu açarsın ne derdini paylaşırsın :))

Nasip..

msn hacklemek cok zor bişey değil alper bi gün cafede falan sende oturursun trojanlı makinaya alırlar anahtarını :)

hoca biz oturacağımız kafeyide biliriz yapacağımız işlemide.. biz dönerken siz gidiyordunuz be anam :)

ben kaçkere kasti trojen yedim ama log kayıtlarında hiç bi bok bulamadı :D yaa işte öyle...

acemilik zamanı eskiden yediydim 3-4 sene oluyo tbtde konu paylaşmıytı bir eleman ondan onun içindirki konu açanın hep idsine kayıt tarihine katkısına bakarım

ek olarak herşeyinizi birşeyin üstüne vermeyin tutup bütün maillerinizi msne vermeyin kendi özel maillim farklıdır msn farklıdır

özel maillimi kimse bilmez herzaman girmem msne gelirse alan alsın umrumda değil yine açarım :) face hesabı alan alsın yine açarım.. hiç bişi yokki :)

zaten 3-5 aya kadar msn kullanmıyacağım artık kapatıyorum herşeyidevamlı görüşmek zorunda olduğum kişiler var onlarlada farklı bir sistem üzerinden görüşeceğim

tavsiyeler:

• msn adresiniz hotmail msn gibi standart olmasın
    • msn şifrenle mail şifren aynı olmasın
    • şifreleriniz +10 olsun
    • şifreyi klavyele yazmayın
    • yabancı makinede dikkatli olun hijack çekin
    • password programları kullanın farklı algoritmalar deneyin
    • hepsinin tek çıkış yolu olsun (unutmamak açısından) bütün şifreleriniz farklı olsun
    • indirdiğiniz dosyayı içinize şüphe düşürüyorsa virscan gibi sitelerde test edin
    • Güncel antivirüs kullanın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5842 Toplam Mesaj: 30