MSN Ip Öğrenme ( Acil )
-
hayati memati bir mesele. noenyim kardeşimizin kız arkadaşının (inşallah) yalanını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz
IP adresini görebildik mi ülkeyi sorguladığımızda tamamdır ama beceremedim.
netstat -n kullanmayı bilmiyorum :) birşeyler çıktı ama.. bir sürü IP..
messenger plus'ın ipget eklentisi de bum.
Başka ne yapabiliriz ? :(
Başlık biraz aykırı ama silmeyin lütfen gerçekten acilden de acil..
-
arkadaşım bildigim tek yontem var denedim calışıyor
1. bilgisayarında sadece msn acık kalsın web sitelerinden cık ..
2. ip isini almak istedigin kişi ile msn de konus 1 kere titresim yolla yollamasanda olur..
3. Başlat + çalıştır + Cmd yaz enter e bas cıkan panel e netstat -an yaz ipler cıkar orda ordaki cikan ipleri herhan gibi bir sitede tek tek Bak Firma ip ler zaten belli olur kişisel iplerde belli olur ornek ip2location.com da bakarsın iplere kolay gelsin.
-
netstat -n mi -an mi ?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
netstat -n mi -an mi ?
-----------------------------aynen netstat -an :) ozaman nestat -n de sadece ipler cıkıyor -an de portlarda gorunuyor bildigim bu 80 portları web oluyor falan filan :)
-
netstat -n olsa gerek
-an yazınca yerel ağdakiler çıkıyor
-n yazıp ayıklamalı..
-
dediğiniz programda etkileşimde olduğunuz ip numaraları gözükmesi lazım ben başka bi prgram kullanıodum ama birsüri var işte.
-
netstat x diye bir program olması lazım onu ne istersen
-
dostum msnden ip öğrenme şansın eşşek ile kedinin evlenip güzel bir birliktelik yaşama ihtimalinden daha düşük.
Zira 1. Microsoft salak değil evet biliyoruz, 2. Müşteri güvenliği diye bişey var. , 3. hadi ip öğrendin ne yapacaksın?merak ediyorum:))
Msn üzerinden ip öğrenemezsin çünkü sen kişiyle direkt olrak konuşmuyorsun
2 userli bi konuşmada
1.user yazar ms serverine gider kontrol edilir (-ki bazı kelime yasakları vardır onlar burada ayıklanır) ve süzülüp sana ms server aracılığı ile gönderilir(yani 2.usere)
akış diagramı bu şekilde, yani hangi programı kullanırsan kullan, netstatx netstaty vs. alacağın dns(yada-ip) ms serverininki olacaktır.
-
http://www.tamos.com/bitrix/redirect.php?event1=download&event2=commview&event3=cv6&goto=/files/cv6.zip
cek bu programı.
sol üst kösede play tusu var ona tıkla.
yeni bi konusma penceresi ac ve konusmaya basla.
programda mavi bi isaretle ıp adresi cıkacak zaten sag tarafta msn vs yazması lazım.
-
Plus kullan bence boşuna " bum deme :D " " ip get " adında bir script var o işini gorebilir hocam . Sağlamdır !
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Plus kullan bence boşuna " bum deme :D " " ip get " adında bir script var o işini gorebilir hocam . Sağlamdır !
-----------------------------+1 yükleyin plus ı çakın ip geti