folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder MSN Ip Öğrenme ( Acil )

MSN Ip Öğrenme ( Acil )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:
    -----------------------------

messenger plus'ın ipget eklentisi de bum

------------------------

yokmu bi yolu :/

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

dostum msnden ip öğrenme şansın eşşek ile kedinin evlenip güzel bir birliktelik yaşama ihtimalinden daha düşük.

Zira 1. Microsoft salak değil evet biliyoruz, 2. Müşteri güvenliği diye bişey var. , 3. hadi ip öğrendin ne yapacaksın?merak ediyorum:))

Msn üzerinden ip öğrenemezsin çünkü sen kişiyle direkt olrak konuşmuyorsun

2 userli bi konuşmada

1.user yazar ms serverine gider kontrol edilir (-ki bazı kelime yasakları vardır onlar burada ayıklanır) ve süzülüp sana ms server aracılığı ile gönderilir(yani 2.usere)

akış diagramı bu şekilde, yani hangi programı kullanırsan kullan, netstatx netstaty vs. alacağın dns(yada-ip) ms serverininki olacaktır.

yukarda yazılı olanlardan katıldığım tek nokta ne edicen ip sini.:D

arkadaş doğru demiş ama çözümünü vermemiş.yazışmalarda dediği gibi olur fakat.dosya gönderme almalarda,görüntülü konuşmada yada ses klibi göndermede ki bunu dene bence gerçek ip sini yardımcı bir programla alabilirsin.(ben ent i yani essential net tools i öneririm,yada biraz daha bilgisayar bilgin varsa WireShark kullan derim ama bunu kullanabilmekte ayrı bir ehliyet zaten bunu kullanabilecek olsan bu soruyu burada sormazdın ama neyse denersin şansını).

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
Toplam Hit: 2970 Toplam Mesaj: 13