MSN Ip Öğrenme ( Acil )
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------
messenger plus'ın ipget eklentisi de bum
------------------------
yokmu bi yolu :/
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
dostum msnden ip öğrenme şansın eşşek ile kedinin evlenip güzel bir birliktelik yaşama ihtimalinden daha düşük.
Zira 1. Microsoft salak değil evet biliyoruz, 2. Müşteri güvenliği diye bişey var. , 3. hadi ip öğrendin ne yapacaksın?merak ediyorum:))
Msn üzerinden ip öğrenemezsin çünkü sen kişiyle direkt olrak konuşmuyorsun
2 userli bi konuşmada
1.user yazar ms serverine gider kontrol edilir (-ki bazı kelime yasakları vardır onlar burada ayıklanır) ve süzülüp sana ms server aracılığı ile gönderilir(yani 2.usere)
akış diagramı bu şekilde, yani hangi programı kullanırsan kullan, netstatx netstaty vs. alacağın dns(yada-ip) ms serverininki olacaktır.
-----------------------------yukarda yazılı olanlardan katıldığım tek nokta ne edicen ip sini.:D
arkadaş doğru demiş ama çözümünü vermemiş.yazışmalarda dediği gibi olur fakat.dosya gönderme almalarda,görüntülü konuşmada yada ses klibi göndermede ki bunu dene bence gerçek ip sini yardımcı bir programla alabilirsin.(ben ent i yani
essential net tools i öneririm,yada biraz daha bilgisayar bilgin varsa WireShark kullan derim ama bunu kullanabilmekte ayrı bir ehliyet zaten bunu kullanabilecek olsan bu soruyu burada sormazdın ama neyse denersin şansını).