Msn Kişi Engelleme & Silme Vs
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
EcHoLL bunu yazdı:
netde digital imza olmayan hiçbir exeyi açmayın derim :D bu 1
ikincisi ya seni engelleyen adamı merak etme derdi neden ayrıca arkadaşlar
kıl oldugunuz kişilerin kişisel bilgilerini hak mahremiyeti sebebi ile 1 dereceden yakınlarınızı izlemeniz için yardımcı olabilirim
ilgilenenler varsa görüşebiliriz
---------------------------açık konuşsana hacı
-----------------------------senin bir sevgilin var ve ne yaptını merak ediyorsun oke yeteri kadar açıkmı
not cep telefonunda symbian işletim sistemi yüklü bütün telefonlar dinlene bilir ufak bir program ve sağlam kontürü olanlar için iyi bişey :D
-
EcHoLL bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
netde digital imza olmayan hiçbir exeyi açmayın derim :D bu 1
ikincisi ya seni engelleyen adamı merak etme derdi neden ayrıca arkadaşlar
kıl oldugunuz kişilerin kişisel bilgilerini hak mahremiyeti sebebi ile 1 dereceden yakınlarınızı izlemeniz için yardımcı olabilirim
ilgilenenler varsa görüşebiliriz
---------------------------açık konuşsana hacı
-----------------------------senin bir sevgilin var ve ne yaptını merak ediyorsun oke yeteri kadar açıkmı
not cep telefonunda symbian işletim sistemi yüklü bütün telefonlar dinlene bilir ufak bir program ve sağlam kontürü olanlar için iyi bişey :D
-----------------------------hayır değil keylogger mı yazıyorsun yada trojan mı izleme programı mı yazarım demek istedin ayrıca symbian işletim telefonu dinleme olayını cep telefonları ile uğraşan herkes hemen hemen :S
-
FireX bunu yazdı:
Kusursuz işleyen birşeydi. Fakat son 3 aydır listeme eklediğim ve listesinde olduğum kişiler (kendi açtığım maille de denedim) beni silmiş gibi gözüküyor. Aynı şekilde benim eklediğim kişilerde de sil butonu aktifmiş. Sonradan eklenenlerin durumunu artık göremez oldum.
-----------------------------aynen ama 3 ay mı bilmiyorum bende 2 haftadır bu sorun başladı soruyorum "beni silmişsin?" yok diyor "niye sileyim ki" bir kaç kişide aynı durum ve hepside aynı şeyi söylüyor:) artık güvenli değil.
ekleme
o engelleme muhabbetine hiç merak duymadım:) eğer illa merak ediyorsan açarsın farklı bir hesap eklersin gerisi senin tecrübene kalmış.
-
şu server taşıma olayım bi bitsin bu konuya değincem :)
-
kişiye sağ tuş , msn plus özellikleri , kişi bilgisi dediğinizde küçük pencerenin sol altında yazar. çalışmıyo mu o.