Msn Şifre Kırıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Hoca ii gslde bunu nasıl temizlicez? Hijackthis fln mı gerekir buna hiç anlamam :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    your uninstaller kuruluydu bende. önce acılıstan sildim. oturumu kapatıp tekrar actım. sonra your uninstaller üzerinden tüm bileşenlerini sildim. şu an en ufak problem yok.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Kaç sazan var öğreneyim diye girdim :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kaç sazan var öğreneyim diye girdim :D

Hoca sazanlıkla ne alakası var :) 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Bir aralar şey vardı msn adresini yazıyorsun kırılıyor diyor 30 saniye sonra al sana şifre diyor onu sandım indirmedim sitesi oldugu için virüs oldugu ortada ama yiyenin suçu yok bu bu konuyu açan adamın salaklığı açtın ne oldu boyun mu uzadı ?

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Rebelist bunu yazdı:
    Bir aralar şey vardı msn adresini yazıyorsun kırılıyor diyor 30 saniye sonra al sana şifre diyor onu sandım indirmedim sitesi oldugu için virüs oldugu ortada ama yiyenin suçu yok bu bu konuyu açan adamın salaklığı açtın ne oldu boyun mu uzadı ?

ondan sonra da agresifsin diyolar arkadaşım senin okuma yazman mı yok  yiyenin suçu yokmuş :Q

okuma özrün yoksa "çok yiyen olur bunu" yazıyo burdan da anlaşılacağı gibi kendin anlayamıyosan bile böyle bi programın fake olduğunu, yazmışım oraya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Sehabe bunu yazdı:

Rebelist bunu yazdı:

ondan sonra da agresifsin diyolar arkadaşım senin okuma yazman mı yok  yiyenin suçu yokmuş :Q

okuma özrün yoksa "çok yiyen olur bunu" yazıyo burdan da anlaşılacağı gibi kendin anlayamıyosan bile böyle bi programın fake olduğunu, yazmışım oraya

Arkadaşım burdaki insanların sana emin olarak söylüyorum%85 i fake denilince msn şifreni girersin de hack yersin olarak biliyorlar bu programı indirdiğinde keylogger olsa adamın ftp şifrelerini alsalar ayıp ediyorsun yaz bari indirmeyin diye...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

lan ortadaki exca ya benzemiyomu :D:D

http://78.159.117.243/msxcr/images/index_10.jpghttp://78.159.117.243/msxcr/images/index_14.jpg

şerefsizim ben diyecektim :D bizim kıvırcığa ne çok benziyo la . ama bu kıvırcık daha karizmetik :C bizimkinin tipi biraz kaymış :D

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

5 senedir net ortamındayım her zamanda söylüyorum söyledimde :)

msn patlatma kırma hoplatma gümletme :) bişey yok die  ölene kadarda olmayacak galiba Güzel fake kızlar yer :) mesala

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Rebelist bunu yazdı:
    Sehabe bunu yazdı:

Rebelist bunu yazdı:

Arkadaşım burdaki insanların sana emin olarak söylüyorum%85 i fake denilince msn şifreni girersin de hack yersin olarak biliyorlar bu programı indirdiğinde keylogger olsa adamın ftp şifrelerini alsalar ayıp ediyorsun yaz bari indirmeyin diye...

hocam bu konudan yorumlara rağmen bunu indircek adam hepsini hakediyo ne olacağını merak edip indirenlere bişey demiyorum

Toplam Hit: 21038 Toplam Mesaj: 49