Msn Şifre Kırıcı
-
Hoca ii gslde bunu nasıl temizlicez? Hijackthis fln mı gerekir buna hiç anlamam :)
-
your uninstaller kuruluydu bende. önce acılıstan sildim. oturumu kapatıp tekrar actım. sonra your uninstaller üzerinden tüm bileşenlerini sildim. şu an en ufak problem yok.
-
Kaç sazan var öğreneyim diye girdim :D
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç sazan var öğreneyim diye girdim :D
-----------------------------Hoca sazanlıkla ne alakası var :)
-
Bir aralar şey vardı msn adresini yazıyorsun kırılıyor diyor 30 saniye sonra al sana şifre diyor onu sandım indirmedim sitesi oldugu için virüs oldugu ortada ama yiyenin suçu yok bu bu konuyu açan adamın salaklığı açtın ne oldu boyun mu uzadı ?
-
Rebelist bunu yazdı:
Bir aralar şey vardı msn adresini yazıyorsun kırılıyor diyor 30 saniye sonra al sana şifre diyor onu sandım indirmedim sitesi oldugu için virüs oldugu ortada ama yiyenin suçu yok bu bu konuyu açan adamın salaklığı açtın ne oldu boyun mu uzadı ?
-----------------------------ondan sonra da agresifsin diyolar arkadaşım senin okuma yazman mı yok yiyenin suçu yokmuş :Q
okuma özrün yoksa "çok yiyen olur bunu" yazıyo burdan da anlaşılacağı gibi kendin anlayamıyosan bile böyle bi programın fake olduğunu, yazmışım oraya
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------ondan sonra da agresifsin diyolar arkadaşım senin okuma yazman mı yok yiyenin suçu yokmuş :Q
okuma özrün yoksa "çok yiyen olur bunu" yazıyo burdan da anlaşılacağı gibi kendin anlayamıyosan bile böyle bi programın fake olduğunu, yazmışım oraya
Arkadaşım burdaki insanların sana emin olarak söylüyorum%85 i fake denilince msn şifreni girersin de hack yersin olarak biliyorlar bu programı indirdiğinde keylogger olsa adamın ftp şifrelerini alsalar ayıp ediyorsun yaz bari indirmeyin diye... -
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------lan ortadaki exca ya benzemiyomu :D:D

-----------------------------şerefsizim ben diyecektim :D bizim kıvırcığa ne çok benziyo la . ama bu kıvırcık daha karizmetik :C bizimkinin tipi biraz kaymış :D
-
5 senedir net ortamındayım her zamanda söylüyorum söyledimde :)
msn patlatma kırma hoplatma gümletme :) bişey yok die ölene kadarda olmayacak galiba Güzel fake kızlar yer :) mesala
-
Rebelist bunu yazdı:
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------Rebelist bunu yazdı:
Arkadaşım burdaki insanların sana emin olarak söylüyorum%85 i fake denilince msn şifreni girersin de hack yersin olarak biliyorlar bu programı indirdiğinde keylogger olsa adamın ftp şifrelerini alsalar ayıp ediyorsun yaz bari indirmeyin diye...
-----------------------------hocam bu konudan yorumlara rağmen bunu indircek adam hepsini hakediyo ne olacağını merak edip indirenlere bişey demiyorum