Msn Şifre Kırıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Sehabe bunu yazdı:
    -----------------------------

Rebelist bunu yazdı:
    Sehabe bunu yazdı:

Rebelist bunu yazdı:
    Bir aralar şey vardı msn adresini yazıyorsun kırılıyor diyor 30 saniye sonra al sana şifre diyor onu sandım indirmedim sitesi oldugu için virüs oldugu ortada ama yiyenin suçu yok bu bu konuyu açan adamın salaklığı açtın ne oldu boyun mu uzadı ?

ondan sonra da agresifsin diyolar arkadaşım senin okuma yazman mı yok  yiyenin suçu yokmuş :Q

okuma özrün yoksa "çok yiyen olur bunu" yazıyo burdan da anlaşılacağı gibi kendin anlayamıyosan bile böyle bi programın fake olduğunu, yazmışım oraya

Arkadaşım burdaki insanların sana emin olarak söylüyorum%85 i fake denilince msn şifreni girersin de hack yersin olarak biliyorlar bu programı indirdiğinde keylogger olsa adamın ftp şifrelerini alsalar ayıp ediyorsun yaz bari indirmeyin diye...

hocam bu konudan yorumlara rağmen bunu indircek adam hepsini hakediyo ne olacağını merak edip indirenlere bişey demiyorum

Hoca bundan 5 sene evvel basımdan gecti böyle talihsiz bir olay :) ondan sinirlendim kusura bakma ya

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Rebelist bunu yazdı:
    Sehabe bunu yazdı:

Rebelist bunu yazdı:
    Bir aralar şey vardı msn adresini yazıyorsun kırılıyor diyor 30 saniye sonra al sana şifre diyor onu sandım indirmedim sitesi oldugu için virüs oldugu ortada ama yiyenin suçu yok bu bu konuyu açan adamın salaklığı açtın ne oldu boyun mu uzadı ?

ondan sonra da agresifsin diyolar arkadaşım senin okuma yazman mı yok  yiyenin suçu yokmuş :Q

okuma özrün yoksa "çok yiyen olur bunu" yazıyo burdan da anlaşılacağı gibi kendin anlayamıyosan bile böyle bi programın fake olduğunu, yazmışım oraya

Arkadaşım burdaki insanların sana emin olarak söylüyorum%85 i fake denilince msn şifreni girersin de hack yersin olarak biliyorlar bu programı indirdiğinde keylogger olsa adamın ftp şifrelerini alsalar ayıp ediyorsun yaz bari indirmeyin diye...

Hoca calısma prensibini merak edip indirdim fakat ne nod32 ye takılıyo ne de anti spyware ye . Hijacthis eyledim kurtuldum sanırım Mırc olayı son buldu ama hala tam emin degilim :l 

Ama konuyu acan arkadasın uyarması lazım tabi. Meraklıların sonu hazin olmasın en azından :) 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    fake yiyen adam programı da kuramaz :) yani next bilem  diyemez
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    harbi la resimde ortadaki bana benzio :D soldakide tuncaxxz ye  :D vay aq şaşırdım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    yardım merkezi bile var :D

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Bende indirmiştim Görev Yöneticisini Falan açamıyorsun.Adam uğraşmış yapmış gerçekten Keygloger Olduğunu sanmıyorum Ama indiren varsa biran önce silsin yani bir şekilde sonradan sorun olabilir...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Programı Deneme Amaçlı İndirenler İlk önce Your Uninstaller! 2008 ile sildim bir kere yemedi sonra güvenli kipte açtım program devreye girene kadar görev yöneticisinden sonlandırdım.Daha Sonra programın ebesine kaydım.Yinede Program silinmiyor.Program Ekle/Kaldır'a girin orada yine M1Rc olarak var onu kaldır'a tıkladığında program aktif olmadığı için.Kaldır dediğimde Unistall System32 Gibi Bir yazı çıktı tmam dedim kalktı.Artık tertemiz adamlardaa şifre yerine baş alıyor :D Ama güzel olmuş gerçekten...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Desiqner bunu yazdı:

Programı Deneme Amaçlı İndirenler İlk önce Your Uninstaller! 2008 ile sildim bir kere yemedi sonra güvenli kipte açtım program devreye girene kadar görev yöneticisinden sonlandırdım.Daha Sonra programın ebesine kaydım.Yinede Program silinmiyor.Program Ekle/Kaldır'a girin orada yine M1Rc olarak var onu kaldır'a tıkladığında program aktif olmadığı için.Kaldır dediğimde Unistall System32 Gibi Bir yazı çıktı tmam dedim kalktı.Artık tertemiz adamlardaa şifre yerine baş alıyor :D Ama güzel olmuş gerçekten...

your uninstaller da başlangıc sekmesinde programı acılıstan siliyosun önce. ondan sonra oturumu kapatıp acınca yine aynı programla uninstall edebiliyosun. dedigim gibi 95% zombie network icin tasarlanmıs. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 21045 Toplam Mesaj: 49