folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder MSN Şifre Kırıcı Deneme Yanılma Yoluyla??

MSN Şifre Kırıcı Deneme Yanılma Yoluyla??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ya beyler yok mu şöle bi program. ne kadar zaman sürceği önemli değil gerekirse günlerce açık bırakırım pcyi.. ama kullanımı basit olsun denesin denesin bulsun şu msn şifrelerini yok mu öle bişey?brutus murutus fallan var da bi işe yaramıyo onlar.. yada ben beceremiyom lütfen yardım!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    yok mu kimse hadi yaww müridler canlanın :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

öle birşey bulsan banada haber ver :D lao açık kapandı bildigim kadarıyla

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    karde_ çok dü_ük ihtimal o yaw ancak 123456 gibi _ifreleri bulursun basit olanlar yani

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Buyur hocam hem programı hemde güzel bir wordlist.İnşallah iişne yarar

http://rapidshare.de/files/2532970/msn.rar.html

http://rapidshare.de/files/2541182/Wordlist.rar.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    eyw kardeş saol...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Ertan kardeş vermiş sagolsun.Yalnız şuda var eger şifreyi harf-rakam karışık yaptıysa işin biraz zor...Her ne kadar iyi bir wordlist kullansanda...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

yok abi o sorun değil. hackleyeceğim adres bi kız adresi. doğal olarak o kadar karışık şifre yapmak aklına gelmez :))

benim bi arkadaş var dedi bana benim manitanın msn şifresini bul bende seninkini bulayım. bn dedim ben bulurum ama sen hackten çakmıyon nası bulcan karışma dedi. sonra baktım geldi verdi şifreyi. meğer kız pc başında otururken arkadan bakıp öğrenmiş :))

biz de mal gibi uğraşıyoz onunkini bulmaya :))

ama her zaman lazım bu program. hacklenecek çok kişi var:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

MeTaLLiCaLi  arkadaşa katılıyorum.Şifre da.*sA45.s gibi birşey ise bunu bulma ihtimali çok zor. Ya rüyamda hotmailin databaseni ele geçirmişim a.q. Yalnız ben bu açığı biliyorum.Hemen bir program yazıyorum,mail adresi giriyorsunuz o programa hemen şifreyi gösteriyor size.Hotmail in database i de 13 gbmış.Hemen o açık kapanmadan indirmeye çalışyorum.size de 250 kont. karşılığında şifreleri söylüyordum.A.q. ne yazaık ki rüyaydı :(

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    YAA KARDESİM YAZMIOM DİYOM OLMUOO :) YA SENİN MANTIGIN ALIOMU MSN YE 8 10 DEFA YANLIS PAROLA GİRİNCE 1 2 SAAT LİK BLOK OLUOO DORUSUNU YAZSANDA AÇAMASSIN SENİN KAFAN ÇALIŞMIOMU HİÇ İCECOLD MSN LERİ NASIL DONDURUYOR BÖLE DONDURUYOR SENDE BÖLE PROG ARION :))) KAFANI KULLAN BE HEM DİYELİM AÇTIN MSN HACK YAPTIN NE OLACAK BAK KIZIN BİRİ SANA AŞKIM DİYO SENDE ONA O KIZIN MSN Sİ AÇILIP SANA O... YAZSA NE NASIL OLUR :)) SAKA BİR YANADA İNSANLAR HEP YANLIS İŞLERE KAFA YORUOO :)))

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    1-3 ay önceki konuya neden cvp yazıyorsun,konu kapanmış bitmiş,dengesiz misin?

2- Hotmail e normal yöntem ile en fazla 10 kez deneme yapabilirsin,ama bu programla istediğin kadar giriş yapılıyor.Yapan adam nasıl yaptı bilmiyorum ama öyle oluyor.İstersen kendin dene hoca

3- Forum kurallarını oku,büyük msj yazmak yasaktır.Nette büyük yazmak bağırmak anlamındadır ve saygısızlığa işarettir

Toplam Hit: 17358 Toplam Mesaj: 17