MSN Şifre Kırıcı Deneme Yanılma Yoluyla??
-
A.q hotmail'in db yi brute force ile kıracaksiniz allam ya :)
-
hoca nereye kırılıyor ama adamlar iyi birşey bulmuşlar bana göre.Hotmailin hacklenmeye karşı kilitlediği hesabı açabiliyor.Yani 10 un üstünde deneme imkanı veriliyor.Güze birşey.Tabii ne kadar etkili olur o tartışılır.Zaten kullanmam böyle şeyler
-
ertan kardeş bu senn dosya rapidshareden silinmiş yauw! has been deleted yazıo!
-
wodrlist vardı diyarhackin oda sabaha bekle kıracak diye :))) otur muhabbet et kız kılığında gizli sorusunun cevaını almaya bak :)))) ama şu meseleler arasıda en sevmediğim msn hack felan boş işler yaaaa vallha boş
-
wordlist kadar salak bi olay yok.lan bi mail kırıcı indirdim. erkek isimleri kız isimlerini arıyo ya.ona kadar ben daha mantıklı şeyler bulurum yokmu şöle dogum tarihi fln bakan.9 a kadar butun kombinasyonları deneyen
-
Ben 4 karakter ile 6 karakter arası bir wordlist hazırlıyordum sadece rakamlarla tabii, visual basicte direkt yaptım neyse 4 karakter bitti 5,6 derken 1 gb yi aştı,gelde bunu kullan a.q. :) Sen 9 karakterli istiyorsun
Ama hocalar kimin msn sini çalacaksınız.Bari oturun kod yazmayı öğrenin gerçek hacker yolunda olmayı hedefleyin,o zaman hotmailin anası bile...... :) Zor birşey ama yapan adamlar yok sanmayın
Toplam Hit: 17286 Toplam Mesaj: 17