folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder MSN Şifre Kırıcı Deneme Yanılma Yoluyla??

MSN Şifre Kırıcı Deneme Yanılma Yoluyla??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    A.q hotmail'in db yi brute force ile kıracaksiniz allam ya :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca nereye kırılıyor ama adamlar iyi birşey bulmuşlar bana göre.Hotmailin hacklenmeye karşı kilitlediği hesabı açabiliyor.Yani 10 un üstünde deneme imkanı veriliyor.Güze birşey.Tabii ne kadar etkili olur o tartışılır.Zaten kullanmam böyle şeyler

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vincent
    Vincent's avatar
    Erkek
    ertan kardeş bu senn dosya rapidshareden silinmiş yauw! has been deleted yazıo!

"Konusma Bi Kızın Eteği Gibi;ilgiyi sürdürecek kadar kısa, konuyu kapsayacak kadar uzun olmalıdır.."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    wodrlist vardı diyarhackin oda sabaha bekle kıracak diye :))) otur muhabbet et kız kılığında gizli sorusunun cevaını almaya bak :)))) ama şu meseleler arasıda en sevmediğim msn hack felan boş işler yaaaa vallha boş

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zaknafein
    Zaknafein's avatar
    Erkek
    wordlist kadar salak bi olay yok.lan bi mail kırıcı indirdim. erkek isimleri kız isimlerini arıyo ya.ona kadar ben daha mantıklı şeyler bulurum yokmu şöle dogum tarihi fln bakan.9 a kadar butun kombinasyonları deneyen

SELECT * FROM users WHERE clue > 0. Uh oh, zero rows were returned! Oh no!?!?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Ben 4 karakter ile 6 karakter arası bir wordlist hazırlıyordum sadece rakamlarla tabii, visual basicte direkt yaptım neyse 4 karakter bitti 5,6 derken 1 gb yi aştı,gelde bunu kullan a.q. :) Sen 9 karakterli istiyorsun
    Ama hocalar kimin msn sini çalacaksınız.Bari oturun kod yazmayı öğrenin gerçek hacker yolunda olmayı hedefleyin,o zaman hotmailin anası bile...... :) Zor birşey ama yapan adamlar yok sanmayın

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 17286 Toplam Mesaj: 17