Msn Sifrelerinin Saklandigi Yer?
-
mrb arkdaslar msn de beni hatirla sectigimde sifreler nereye saklaniyor bilen varmi tahminimce regeditir ve sifrelenmis bir halde saklanmis olabilir ama regedite ne kadar aradiysam bi sey bulamadim umarim icinizden yardimci olabilen biri cikar
-
bulabilceğini zannetmiyorum ama şifreni unuttuysan şunu yap oturum aç de
bilgisayarda açık olan oturumların şifresini gösteren program var onu kullan -
arkadaşım var reg editte
ama msnpass programını kullanırsan gerek kalmaz otomatik sana gösterir tabi ki beni hatırla ve şifre otamatik ayarlanışsa
çok berak edersen reg editteki yerini pm atman yeterli
-
Bence sifreli olarak regde saklaya bilir arkadaslarin dedigi prolarda bu sifreleme yöntemini cözüp sana asil prolayi gösteren programlardir ama tam olarak nerde saklandigini bilmiyorum Saygilar
-
hic bunu bilen biri yok mu bu forumda be :|
-
merhab@lar
önce klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri seçiyor daha sonra altta yzdığımı yap bak bakalım şifreler orda duruyor...
c:/windows/ordaan ara butonuna pwl.list çıkıcak...orda bütün şifreler vardır..ama burada şifreleri görebilmen için.windowsunuzun.Orjinal olması lazım...
-
Beyaz_Hacker bunu yazdı:
-----------------------------merhab@lar
önce klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri seçiyor daha sonra altta yzdığımı yap bak bakalım şifreler orda duruyor...
c:/windows/ordaan ara butonuna pwl.list çıkıcak...orda bütün şifreler vardır..ama burada şifreleri görebilmen için.windowsunuzun.Orjinal olması lazım...
-----------------------------Süprizmisin?
-
msnpass die bişey duymuştum.bi araştır hocam..
-
msnpassi biliyorum bana o lazim degil , konuyu da okursan msn sifrelerinin saklandigi yeri sordum sifreleri gorebilecegim bir programi sormadim
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Beyaz_Hacker bunu yazdı:
-----------------------------Süprizmisin?
-----------------------------
bence banko :) -
Beyaz_Hacker bunu yazdı:
-----------------------------dur bende denim benim hatırla oldugu için eden başka bi yerde giremiyodum.İyi oldu sağol valla.