Msn Sifrelerinin Saklandigi Yer?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    şifreler regeditte saklanmaz sanırm.... büyük ihtimal bi dosyadadır.. o da şifrelenmiştir.. regeditte olma ihtiamli de var ama ordaki de şifrelidir.. şu şifreleri gösteren programın yapımcısıyla iletişime geç ondan öğrenebilirsin belki :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Belki biraz kasarak şifrelerin yeri öğrenilebilir, sistemi izlemeye alırsın msnpass veya herneyse o programı çalıştırırsın ve hangi dosyalara, hangi reg kayıtlarına ulaşmış bir bir kontrol edersin ama büyük ihtimalle bulacağın dosya kriptolu olacaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    senın sıfrelerın saklandıgı yerı bulmak ıstemendekı amacı merak edıyorum aslında :))) eger kı amacın o sıfrelerı bulup ogrenmek ise; ki bunun ıcın o bılgısayara oturman veya erişebılmen lazımdır şimdi eğer o pc ye oturabılıyorsan bır keyloger vs... bırcok yontemle o şifre her halikarda gene alırsın eğerki pcye baglanıyorsan; ki baglanabılıyorsan bır client vs sayesınde baglanabılıyorsundur oyle dusunuyorum...eger client trojan vs yedırebılmişsen bır keylogerıda hayli hayli yedirirsin... :)))

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    herhangi bir programla bulunabiliyorsa , ellede bulunur kanımca :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holocaust
    holocaust's avatar
    Erkek

messsenpası antivirüsler tanıyor. program içerisinden kullanamazsın :D
    1.17 sürümüne cracklenmeye karşı korumada koymuş :S

Holocaust The Late Night Hacker
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    valla benım bildigim messenger klasorundeki 3 tane dll de olması lazım. burda bi yerde görmüşdüm karşı tarafa bağlanıp o 3 dll i çekip kendi dizinine koyunca onda hatırlanan şifreler cıkıyodu.. tabi emin deilim :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    ARKADAŞLAR BİLMİYORUM AMA BU KONU EN AZINDAN 100 KERE ACILDI BIR KONU ACMADAN ONCE YUKARIDA ARAMA TUSU MEVCUT BİR UYGULAYIN DOKUMAN VARDIR MUTLAKA BEDAVAYA SİTEYİ KASTIRMAYA GEREK YOK SANIRIM

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

BLueShaDow bunu yazdı:
    -----------------------------
    ARKADAŞLAR BİLMİYORUM AMA BU KONU EN AZINDAN 100 KERE ACILDI BIR KONU ACMADAN ONCE YUKARIDA ARAMA TUSU MEVCUT BİR UYGULAYIN DOKUMAN VARDIR MUTLAKA BEDAVAYA SİTEYİ KASTIRMAYA GEREK YOK SANIRIM
    -----------------------------

hojam büyük harfle yazma 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 17452 Toplam Mesaj: 19