Msn Sifrelerinin Saklandigi Yer?
-
şifreler regeditte saklanmaz sanırm.... büyük ihtimal bi dosyadadır.. o da şifrelenmiştir.. regeditte olma ihtiamli de var ama ordaki de şifrelidir.. şu şifreleri gösteren programın yapımcısıyla iletişime geç ondan öğrenebilirsin belki :)
-
Belki biraz kasarak şifrelerin yeri öğrenilebilir, sistemi izlemeye alırsın msnpass veya herneyse o programı çalıştırırsın ve hangi dosyalara, hangi reg kayıtlarına ulaşmış bir bir kontrol edersin ama büyük ihtimalle bulacağın dosya kriptolu olacaktır.
-
senın sıfrelerın saklandıgı yerı bulmak ıstemendekı amacı merak edıyorum aslında :))) eger kı amacın o sıfrelerı bulup ogrenmek ise; ki bunun ıcın o bılgısayara oturman veya erişebılmen lazımdır şimdi eğer o pc ye oturabılıyorsan bır keyloger vs... bırcok yontemle o şifre her halikarda gene alırsın eğerki pcye baglanıyorsan; ki baglanabılıyorsan bır client vs sayesınde baglanabılıyorsundur oyle dusunuyorum...eger client trojan vs yedırebılmişsen bır keylogerıda hayli hayli yedirirsin... :)))
-
herhangi bir programla bulunabiliyorsa , ellede bulunur kanımca :|
-
messsenpası antivirüsler tanıyor. program içerisinden kullanamazsın :D
1.17 sürümüne cracklenmeye karşı korumada koymuş :S -
valla benım bildigim messenger klasorundeki 3 tane dll de olması lazım. burda bi yerde görmüşdüm karşı tarafa bağlanıp o 3 dll i çekip kendi dizinine koyunca onda hatırlanan şifreler cıkıyodu.. tabi emin deilim :)
-
ARKADAŞLAR BİLMİYORUM AMA BU KONU EN AZINDAN 100 KERE ACILDI BIR KONU ACMADAN ONCE YUKARIDA ARAMA TUSU MEVCUT BİR UYGULAYIN DOKUMAN VARDIR MUTLAKA BEDAVAYA SİTEYİ KASTIRMAYA GEREK YOK SANIRIM
-
BLueShaDow bunu yazdı:
-----------------------------
ARKADAŞLAR BİLMİYORUM AMA BU KONU EN AZINDAN 100 KERE ACILDI BIR KONU ACMADAN ONCE YUKARIDA ARAMA TUSU MEVCUT BİR UYGULAYIN DOKUMAN VARDIR MUTLAKA BEDAVAYA SİTEYİ KASTIRMAYA GEREK YOK SANIRIM
-----------------------------
hojam büyük harfle yazma
Toplam Hit: 17452 Toplam Mesaj: 19