MSN"De Engelleyenleri Gösteren Sağlam Site
-
Pratikte böyle bir şeyin olması için Microsoftun veritabanına ulasmak gerekmiyor demek ki arkadaşlar.. Açık olan sayfalardan tüm sayfayı çekip if kontrolü ile belli alanı şartlayıp ona göre sonuç göstererek böyle bir sistem olusturulabiliyor..
bu mesaj saçma bir konu actıgımı düşünenlere :D
-
Yok ya kesinlikle saçma değil sadece kullandığımız programların niteliklerini bilmediğimiz için bunlardan faydalanmak isteyen bazı çakalların eline düşmek durumunda kalıp ;şifre kaptıran, mail toplayanlara armağanlar sunan arkadaşlar oluyor ister istemez.. Yoksa msn sanıldığından daha fazla kapsamlı düşünülmüş bence ,zaten söylemeye gerek yok ya mic.(L)
-
www.msnkontrol.net bu siteyi kullanabilirsin.
-
alayı fake demedi demeyin.
-
PeTaL
dimi ya çak o zaman :)
3r4y
gerek kalmadı
-
Hea evet Petal de şimdi vurgulayınca inandım tekrar...
Ben de öyle kimleri kimleri gördüm,canları sağolsun :P =))
-
messenger discovery de var böle 1özellik.
-
Açık olan sayfalardan tüm sayfayı çekip if kontrolü ile belli alanı şartlayıp ona göre sonuç göstererek böyle bir sistem olusturulabiliyor
Saçmalama neyi çekiyon :)))
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Açık olan sayfalardan tüm sayfayı çekip if kontrolü ile belli alanı şartlayıp ona göre sonuç göstererek böyle bir sistem olusturulabiliyor
Saçmalama neyi çekiyon :)))
-----------------------------Bunu diyebiliyosan PeTaL 'ın söylediği yöntemi uygulayıp benim dediğimin saçma olmadığını da anlayabilirsin :)))))))))
-
baba bunun if kontrolüyle siteyi çekmekle ne alakası war :D bildiğin açık yani