MSN"De Engelleyenleri Gösteren Sağlam Site
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
baba bunun if kontrolüyle siteyi çekmekle ne alakası war :D bildiğin açık yani
-----------------------------diyorum ki ben bir site rica ettim. böyle bir site olamaz dendi. ama böyle bir site yapılırsa algoritması bu şekilde olur .. biz oraya şifremizi gireriz , o bizim kişilerimizi listeler , yanlarında da engelleyip engellemediği yazar.
orada not gönder varsa engellenmedi yazdır.
yoksa engellendi yazdır..
bu da if işlemi ile yapılır.
inş. anlamıssındır. anlamadıysan da bu konuya yazdıgın diger 2 mesaj gibi bir tane daha yaz.. ;) ama cevap vermicem ona emin ol bi :)
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------engelleyenleri görmek için kesin bir yöntem biliyorum üstelik herhangi bir program,site ,patch falan da gerekmiyor hepimizin kullandığı messenger formatında mevcut olan bir özellik şöyle ki sizi engelleyip engellemediğini düşündüğünüz kişinin nickini msn listenizde sağ tıklayın
Görünüm>Profil i seçin açılan sayfa da;
Profilime Ekle // Özel ileti gönder // Not gönder ;
diye üç başlık var şayet engellendiyseniz sadece Profilime Ekle // Özel ileti gönder seçenekleri çıkıyor not gönder çıkmıyor
Bizzat kendim denedim kendi maillerimde test etmiştim kullanıp emin olmadan önce kesinlikle çalışıyor ..
Zaten eğer engellenmediyseniz kişinin eski iletilerini değiştiği display pictureları görebilirken ,engellendiğiniz durumda göremiyorsunuz.
(Bir sorun olursa pm lersen yardımcı olurum.)
-----------------------------Bu yöntem de yalan oldu :) Genelde oturum açık olanlarda not gönder çıkıyor. Ama 1 kişide oturumu açık olduğu halde not gönder çıkmadı. Beni engellemiş olsa msninin açık olduğunu nasıl göreceğim. Çevrimdışı kişilerden baktım engellemediğinden emin olduğum kişilerde not gönder çıkmıyor. Engelleyenleri gösterme yöntemi yok şu anda hepsi hikaye. Sadece silenleri bulabilirsiniz.Çok meraklıysanız illa bulmaya adam çevrimdışıyken mesaj atın çevrimiçi olunca cevap verecek illa ki. Cevap gelmiyorsa engelledi demektir.(çevrimdışı mesaj gitmemiş de olabilr o yüzden 3-5 kez denemek lazım:) )
-
Ha pardon ya tamam şimdi anladım sen demek istiyorsun ki böyle bir site yaparsak yani hani gibisinden tamam anladım :)
-
özel hayata saygı, sebebi vardır engellemiştir...
öğrensen ne değişecek öğrenmesen ne değişecek...
benim listemde şahsen herkes engelimi en az 8-9 defa tatmıştır, "ısrarla" da niye engellediğimi soran olursa da direk siliyorum =))
sen de yap; güzel oluyor =))
-
DarkSkull bunu yazdı:
Bu yöntem de yalan oldu :) Genelde oturum açık olanlarda not gönder çıkıyor. Ama 1 kişide oturumu açık olduğu halde not gönder çıkmadı. Beni engellemiş olsa msninin açık olduğunu nasıl göreceğim. Çevrimdışı kişilerden baktım engellemediğinden emin olduğum kişilerde not gönder çıkmıyor. Engelleyenleri gösterme yöntemi yok şu anda hepsi hikaye. Sadece silenleri bulabilirsiniz.Çok meraklıysanız illa bulmaya adam çevrimdışıyken mesaj atın çevrimiçi olunca cevap verecek illa ki. Cevap gelmiyorsa engelledi demektir.(çevrimdışı mesaj gitmemiş de olabilr o yüzden 3-5 kez denemek lazım:) )
-----------------------------sen öle diyince yöntemi enine boyuna bir daha test ettim..çalışmıyor demişsin calısıyor.. denenebilecek her şeyi test ettim ve calıstıgı kanısına vardım.. eğer calısmıyor kanısına varırsam daha sonradan konu altına yazarım..
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------özel hayata saygı, sebebi vardır engellemiştir...
öğrensen ne değişecek öğrenmesen ne değişecek...
benim listemde şahsen herkes engelimi en az 8-9 defa tatmıştır, "ısrarla" da niye engellediğimi soran olursa da direk siliyorum =))
sen de yap; güzel oluyor =))
-----------------------------senin bu özel hayata saygı olayların da beni bitiriyor ha :D
ögrenip ögrenmemem hiç bir şeyi değiştirmese bile merak
ayrıca soracaklar için simdiden söyliyim..
başıma meraktan dolayı bişe gelmedi henüz..
-
olm google ın çalışma mantığını falan merak et, ne işin var götü boklu ms ile :P
hiç tasvip etmiyorum bu arada harbi böyle hareketleri, özel hayata saygı ulan =)))))))
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Sana arkadaşın dediği şekilde rastlamış hep çalışıyor demişsin. 100 kişide 1 tanesini yanlış gösterse çalışmıyor demektir. İstersen ekran görüntüsü yollayım. Oturumu açık adam hatta yan odada. Profil sayfasına giriyorum not gönder yok. eee nasıl çalışıyor? Oturum açık olanlarda not gönder var kapalı olanlarda yok.Hepsine bakmadım ama genelde bu şekilde.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------Sana arkadaşın dediği şekilde rastlamış hep çalışıyor demişsin. 100 kişide 1 tanesini yanlış gösterse çalışmıyor demektir. İstersen ekran görüntüsü yollayım. Oturumu açık adam hatta yan odada. Profil sayfasına giriyorum not gönder yok. eee nasıl çalışıyor? Oturum açık olanlarda not gönder var kapalı olanlarda yok.Hepsine bakmadım ama genelde bu şekilde.
-----------------------------ben de genele baktım.. ikimiz de genele bakmısız.. benim genele değil tamamına bakmam gerekiyor sanırım. eyv. saol testlerin için
-
O seni engelledi ise, koy götüne rahvan gitsin sanane