folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Msn"De Sizi Engelleyeni Gösteren Program Yazımı..

Msn"De Sizi Engelleyeni Gösteren Program Yazımı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

ya acaba msn sürümüyle ilgili olabilir mi çünkü ben düşündüm de güncelleştirmeleri almıyorum mecbur kalmadıkça belki yeni sürümlerde henüz aktif olmayabilir mi özellik ?mesela geçen diğer makinemde daha güncel bi sürüm kullanıyorum onun page daha farklıydı falan..

ama tekrar tekrar kendi msn imde denedim şu anda 2 oturumda çalıştı gayet =/

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    sorunun msn ile alakası yok, siteden alıyoruz biz bilgileri. Oradan kaynaklanan birşey var ama anlamadım. Neden bazılarında çalışır bazılarında çalışmaz anlamış değilim..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stunz
    Stunz's avatar
    Erkek

Hocam yararı olurmu bilmiyorum ama, msnden |herife sağ tıklayıp, > göster > profil diyosun 

iyide lan sen zaten biliyosun bunu ben niye söyledim asjkdlahsdkjhaskdh

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Hocam biliyorsunuzdur şöyle bir yöntemi ama ; Msn / Araçlar  / Seçenekler  / Gizlilik  orada izin verilenler listesindekileri sağ tıkladığımızda sil butonu aktifse ya bizi silmiş yada engellemiş demektir. O an msn de iken yazacağın bir programla otomatik buraya girse ve sil butonu aktif olan eklileri bize gösterse güzel bir program olur. Hatta çok güzel olur :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

not gönder olayı standartta çalışıyor ancak şöyle bir olay var; gizlilik ayarları.

kişi spaces olarak adlandırılan yer için gizlilik ayarları yaptığında not gönder kısmına da etki ediyor.

yani standart ayar; arkadaşlarıma not gönder açık olsun iken o kişi sizi sildiğinde veya engellendiğinde not gönder kısmı kapanıyor çünkü arkadaşlık durumundan çıkıyorsunuz

ancak yapılacak ufak bir ayarda ; örneğin herkes not gönderebilsin, hiç kimse not gönderemesin gibi bu durumlarda işe yaramıyor..

spacesle ilgisi olmayan sadece msn kullanan kişiler için bu yöntem geçerli güzel de çalışıyor yani. 

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

not gönder olayı standartta çalışıyor ancak şöyle bir olay var; gizlilik ayarları.

kişi spaces olarak adlandırılan yer için gizlilik ayarları yaptığında not gönder kısmına da etki ediyor.

yani standart ayar; arkadaşlarıma not gönder açık olsun iken o kişi sizi sildiğinde veya engellendiğinde not gönder kısmı kapanıyor çünkü arkadaşlık durumundan çıkıyorsunuz

ancak yapılacak ufak bir ayarda ; örneğin herkes not gönderebilsin, hiç kimse not gönderemesin gibi bu durumlarda işe yaramıyor..

spacesle ilgisi olmayan sadece msn kullanan kişiler için bu yöntem geçerli güzel de çalışıyor yani. 

-----------------------------

Hocam space konusunda haklı olabilirsin ama şmdi denedim biri beni engellemişti ve not göster yine çıktı ve bu şahsın spacei yok :) Belki engellememiştir ama öyle olduğunu düşünüyorum. Ya garantili birşey olsa programı yaparız ama iş garanti değil. Engelleyen adamı engellemedi, engellemeyen adamı da engelledi diye gösterirsek iyi küfür yerim:) O yüzden kesin bir yöntem bulana kadar proje askıya alındı..

yukarıda mesaj yazan arkadaşlarım, amacımız silen kişiyi bulmak değil, engelleyen kişi bulmak. Bunun içinde Not gönder ile ilgili çalışmlar yapıyoruz..Yine de teşekkürler

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 10077 Toplam Mesaj: 37