Msn"Siz Facebook"Suz Mesajlaşma
-
nasıl yapar bilmem, ama en ufak bi hatasında casusluktan askeri mahkemede yargılanabilir, çünkü orda askeri bilgiler yazılıyor ve nsl askerde tlf unun dinliolar filan , pcde yaptıgın her harakette izlenio, kayıt alınıo, kural dışı bir harakette sonucu kötü olur
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl yapar bilmem, ama en ufak bi hatasında casusluktan askeri mahkemede yargılanabilir, çünkü orda askeri bilgiler yazılıyor ve nsl askerde tlf unun dinliolar filan , pcde yaptıgın her harakette izlenio, kayıt alınıo, kural dışı bir harakette sonucu kötü olur
-----------------------------Evet haklısın hocam.Oturduğu makina zaten çok özel bir makina.O yüzden hiçbirşey kuramaz hiçbir işlem yapamaz diyorum.Ama interneti varmış makinanın.İnternet üzerinden bazı siteler aracılığıyla pm atabiliyoruz.Bu işi anlık nasıl yaparız diye düşüyorum.meebo deniyecez bakalım olacakmı.
-
pardus caracal live cd.her derde deva...
ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/calisan/2008.2/Pardus-2008.2-Canis-aureus-CalisanKDE4.iso
-
ya ufak bi chat scriptini bi tane bedava hosta kurun olsun bitsin
süper olur
-
internetten yani web arabirimi uzerinde sohbet edebilirsin yine msn agini kullanarak.
bir zamanlar "ebuddy" sitesi uzerinde sohbet edebiliyorduk.
-
Teamviewer denese ?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------ya ufak bi chat scriptini bi tane bedava hosta kurun olsun bitsin
süper olur
-----------------------------arkadasa katılıyorum hem bu kotu amaclı bı ıslem olarakta gorulmez.
ama diger arkadasların dedıklerı genellıkle arakdasın ıcın zararlı bence.
-
Askerdeki adama portable pardusmu yaptırcaanız allahım ya :| ebuddy.com u söyle o yeter ;) ha msn hesabı yoksa sen al onun yerine adı ve şifreyi söyle o girsin ebuddyden konuşursunuz ;)
-
iloveim.com da güzel ebuddy gibidir
ben çok kullanırım
bi durum olursa sadece pencereyi kapatır acele bi şekilde tamamdır
-
Biz bir ara okey.gen.tr 'den konuşuyorduk. Bir masaya geçip masayı kapatıyorduk kimse giremiyordu :)