MSYS - Mürit Seçme Yerşeştirme Sınavı İle Üye Alım Sistemi (BETA) İçin Soru Gerekli
-
Yahu beyler barı ciddi olaylarda gereksiz post atmayın ben soru sordum.
Peki bu Sertifika"ları alanların, Normal Mürid"lerden ne farkı olucak ?
Özel bir ayrıcalıkları mı olucak yoksa eşit mı olucaklar ? -
he he...mektepli müridler olacaklar,biz de alaylı :D
statü çatışması olabilir. :) -
dört yanlıs bi doruuyu götürüormu
-
deeppurple arkadaşım götürmediğini sen de biliyon boşuna yer işgal etme.. (belki götürüyodur sora taşlamayın :D )
gx; büyük ihtimal rütbe gibi bişi olur mektepli falan die :D -
sistem bitti sayılır... key sistemi 1 hafta içinde tedarikden kalkacaktır.
-
İr abi beni geçen varmı:P
-
Cok zor sormamak lazım : )
-
Valla C# ile iligli 10-15 soru hazirladim delphi ve C ile ilgili kazik sorular yaptim ama onlari basitlestirip ekleyim okuz kimin sorular murid sececez profosyonel programci degil :)...ir bu fikir manyak la tebrik ederim tekrar...yalniz YOK gorevi gorecek bir kurulda olmali :)
-
ben hala kontenjan sisteminde ısrar ediyorum,ilk 10 gün güzel calısıcak sistem fakat birileri aşırı abanacak 3-5 üyelik alıcak sorular biticek kısa sürede sonra soru yetiştirmeye calısıcaz burda
hem herkese acık olursa mcyargıcın dedigi şeylerin daha beteri olucak(yaş konu),15 civarı mürid alınsa 1 ayda alıştırılsa ortama eminimki uzun süredir takip ediyorlardır fakat burda olunca elleri ayakları dolaşmasa yetiştirilse ufaktan daha güzel olmasmı?
-
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'
Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.
/soruekle.asp, line 38
Yaklaşık 30 sorum var ancak hepsinde bu hata..Hiç ekleyemedim daha....
Toplam Hit: 17522 Toplam Mesaj: 129