MSYS - Mürit Seçme Yerşeştirme Sınavı İle Üye Alım Sistemi (BETA) İçin Soru Gerekli
-
bana vir ben ekliyom:D banada öle hata çıkıo ara sıra bende kapıom soruekle sayfasını 5 dkka sona yeniden açıom ohh tıkı tıkır bu arada soldatın mnkoai ıamy
-
IR2 Bu dediklerimi yapmazsan biraz boşa gidecek emeklerin bi oku bi cevap ver :"(
ir2 Antalya"nın ... diyorum soru ya. Hazırladığınız Sorular: bölümünde soruya bakıyorum Antalyanın olarak gözüküyor yani " işareti kayboluyor. Ben delphi ile ilgili sorular sordum ve o sorularda " işareti çok büyük rol oynuyor. Sorularımızı ve cevaplarımızı önizleye bileceğimiz ve değiştirebileceğimiz bir sistem yaparsan sevinirim??????
forumda " olarak gözüküyor bahsettiğim şey tek noktalı kesme işareti forumda tırnak işareti olarak gözüküyor " iki nokta yok tek noktalı.
Ben delphi ile ilgili sorular sordum ve o sorularda kesme işareti ve diğer özel karakterler çok büyük rol oynuyor. EEE Delphiden soru sormanın anlamı kalmaz hacı bi oku yardım et..
Ayrıca dediğim gibi yolladığımız soruları değiştirebilelim. Demin bir soru yolladım. Bilecikteki ...... nedir diye yolladım yanlışlıkla bilecik tekinden sonrasını silmişim soru sadece Bilecik olarak gözüküyor değiştiremedim?? Yapacakmısın bize değiştrebilmemiz için bir panel???? -
düzeltildi hepsi
-
sorularımı değiştirip düzeltemiyorum onuda yaparsan seivinirim zira 3-4 tane sorum yanlış hatalı veya eksik çıktı..
-
Ben bu sistemi yanlış olarak görüyorum , amacınız bir şeyleri paylaşmak ve bilmeyene doğruyu öğretmek değil mi?, bilgisayar hakkında bilgisi olmayan kişiyi siteye almamak haksızlık olmuyo mu yani, bunu iki taraflı düşünmek gerekiyo.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler, siteye bilmeyeni almazlarsa nasıl öğrenecek peki...
bu benim kişisel görüşüm sadece bir fikir vermek istedim. Tahribat ekibine tşk.lerimi iletiyom. -
Saat 2.15 ve halen aynı hatayı verior line 18 veya line 38 olan hata...
-
toplam
239
500 soru hedef :) -
ilkin bak millet dio böle böle hatalar var cart var curt var bi iLgiln soru hedefini diceğine bnce (:
-
ir2 dediğim şey bir halletmedin. Soru eklemesine eklerizde adam gibi soru olmadıktansonra tarikat a yakışmadıktan sonra anlamı ne? Değil mi ?
-
hahaha birde hersene sonunda karne verip admin falanda secin tam olur:D
Toplam Hit: 18587 Toplam Mesaj: 129