MSYS Hakkında Açıklama / Takip Ediniz.
-
Msys hakkındaki gelişmeleri bu folderdan takip etmenizin ii olacağını düşündüm..
Hala geliştirilme aşamasında olan msys'de Şu anda
Soru Ekleme
Soru Silme
Soru Listeleme
Özellikleri tam olarak akfit hale geçti.
Sorular Hakkında Önemli Açıklama :
Adananın Plakası Nedir? Die başlayıp, 81 ili eklemeyin... Plaka Sormayın :D
Sorularınız yanlış yada fazla ise, listeleme özelliğindeki soldaki tuşa tıklayarak soruyu silebilirsiniz...
Soruların Cevaplarının doğru olduğuna, ve imla kurallarına uyduğunuza emin olunuz...
Teşekkürler millet :)
Birşey eklendikce buradada yayınlanacak... -
rene abu ya oymaca sorulara örnek versene ben şimdi koyarım çok oymaca olur ondan korkuom
-
Bende bugun ilk defa 7 soru ekleyebildim ...yaklasık bir aydan beri sorun vardı ama bugun catur çutur çalıştı wallaa...
-
Oymaca sorulara 1 tane matematik sorusu koymuşum kazma bişey. matematik bolumude eklensin. ne de olsa matematik zeka ile baglantili bisey.
-
visual boy katılıyorum
-
genel matematik koyun bari,tutup da integral bilmeyen adama int. sormayın sonra söver arkanızdan...
-
bence matematiğe gerek yok çoğumuzun zayıftır zaten karne günü belli oldu:D
neyse oymaca sorulara çalışıcam hedef bugün 200e ulaşmak -
hocam bence bu MSYS konularını sadece üyelere açık yapalım dışardan görülüo tırsmasın mürid adayları ve anlamasın ne türden soru çıkacaını
bir de bu soru ekleme bölümüne şekil fln da çizebilir miyiz acaba kodlar buna izin verir mi? -
Son olarak ne zamana kadar dewam edecek soru ekleme olayı?
Madalyalar soru ekleme bölümünde nicki geçen ilk 10 kişiyemi yoksa belli bir düzeyde soru ekleyen müridleremi verilecek?
Artı olarak bu sıralar siteye girmek istediğimde genellikle site açılmıyor, bağlantımda problem yok, diğer siteler canavar gibi açılıyor, diyeceğim o ki MSYS bölümüne soru ekleme olayı yüzünden mi gerçekleşiyor bu, yoksa başka bi nedenlemi? ...Hoş ve Esen Kalın... -
matematik bölümüne genel matematikten soru yazarım ben. çözümü en fazla 1.5 dakika olan sorular olur bunlar. hatta şöyle bişey olsun; sorunun çözüm süresini soruyu hazırlayan belirlesin.
-
sistem bitmek üzere... beyler sordugunuz sorulari sorularin suresi olucagini dusunerek sorun icinde matematik hesabi soranlar war adam 8 saniye (kesin deil bu sure henuz) icinde nasil yapsin o islemi? ayrica herks cok kazik sormus aynen devam :)
Toplam Hit: 5281 Toplam Mesaj: 35