MSYS Hakkında Açıklama / Takip Ediniz.
-
bende anlamadım ama istanbula gitmeden evvel 300 yapacam hatta bgn 300 yapacam
-
ben bi tane bile koymadım :) bahse girerim ilkin geçemez o sınavı :)
-
walla bak ilkin madalya var dedin kasıoz kendimizi bide sınav yalan olur amdalya vermezsiniz ilk 5e yatar ağlarım:D
-
La madalyayı napacan a.q...Madalyan olunca daha cok mu mesaj yazabilion.Nabuun yanii.Rahat ol ,genis ol.gevse biraz...Takma kafana ole madalya felan fisman...
-
Hoca merak ettim bu 200-300 soru ekleyenlerdeki potansiyeli :) nerden cikiyor o kadar sorular ?...Sorularin hangi tipte genel olarak.Ayiklanmismi bu sorular ? 300 soru eklemek ne demek amk sen git OSYM ye soru hazirla la ;)
-----------------------------------------------------------------------
Sorular genel kültür ağırlıklı hemen hemen her kategoriden hatrı sayılır soru mevcut.Ösym olayına gelince ben ösym'ye soru hazırlasam üniversitesi kazanan çıkmaz :P Onun için hiç girmiyorum o işlere :P çocukların önü açılsın diye :) -
ewet allahım hissediyorum hayatımı değiştiricek kişiyi buldum işte o kişi VUTKUBAY allahım bal damlıyor ağzından madalyada nedir köpeğin oluyum gezdir beni VUTKUBAY artık bir tane bile soru eklersem ameleyi dürtmek nasip olmasın bi daha:D
-
tahribatta madalya ne demek olm siz anlamazsısın tahribata bi katkı sağlamışım madalyam war dersin işte :P güzel bi duygu
Herkese Nasip OlmAz -
MSYS unutuldu galiba.. son bi hafta demişti ir2 ne hafta ne hafta:) bitmiyor maşallah... son gelişmeler hakkında bilgilendirilir isek seviniriz.. artı soru ekleyende yok gibi görünüyor.. hadi hayırlısı..
-
ir2 yeni üye olacaklar için maddeler sıralayınca aha dedim sınav yayınlandı herhalde,ama ne mümkün :)
-
ya neeeerden çıkardınız şimdi mürüdlere soru sormayı :P hayatımız sına olmuş zaten
Toplam Hit: 5279 Toplam Mesaj: 35