MSYS'deki Ölümcül Saçmalık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacı sınavın olayı o zaten. Sınavı mevcut uyeler yapiyor. Onun icin yeni gelen uyeler de onlar nasil istiyorsa o sekil adamlar cikior.

Yetkililer sadece sorunun dogru cevabiyla ilgilenior ama isterse zorlugu da deistirir. Yani bi uyemiz belki felsefecidir ve asp de time yazma komutu onun icin 10 zorluktadır. Ama o da kendisi gibi adamlari cekmek isteyebilir.

Su ana kadarki sorularin buyuk kismi onaysiz direk girildi cok eski tarihlerde. Ama isaretlerseniz editor ona bakar bi deisiklik lazimsa yapar

@HolyOne

Üyeler sadece kendi sorularından oluşan ve kendi belirleyecekleri süre, soru sayısından oluşan sınavlar yapabilse çok daha iyi olabilir.

Örnek vereyim;

Ben 100 tane C++ sorusu hazırladım ve bu soruların 5 şıklı, hatta bazıları sadece manuel text ile cevaplanan sorular olduğunu var sayıyorum.

isteyen aday üyeler C++ sınavıma girebilecek. Bende sorularımaa cevap verenlere göre istediğim tatmini alabilirsem, kefil olabileceğim.

Başkasının sorduğu saçma sapan sorulara göre cevap veren insanlara niye kefil olayım ki? Hele ki 5 tane neyi ne olduğu belli olan sorulara cevap verenlere mi kefil olalım?

Ha dediğim sistem biraz esnek bir sistem ama bunu mongoDB gibi document oriented bir DB ile çözebileceğini düşünüyorum...

Beğim yorramam bu kadar hadi hayırlı işler.

DrKill tarafından 13/Ağu/15 02:50 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Tahribat.com sadece yazılımcıların takıldığı bir site olmaktan çıkalı çok oldu. Bunu kabul edin beyler.

Şimdi tanıdığım bildiğim üzere 1-2 örnek vereyim. RETRET kod bilmez. Ama tüm silah,savunma sistemleri hakkında buradaki herkesten iyi bilgi sahibidir. Kreyzi kod bilmez. Ama tüm ilaçlar ile ilgili genel bilgi sahibidir. Ya da DJ_Alper kodlama yapmaz ama tahribatta kimin sigorta,plakadan adam bulma işi olduysa karşılıksız yapar.

Şimdi bu adamlar integral çözse ne olur çözmese ne olur?

Burası üniversite değil beyler. Bir giriş sınavı olmasını saçma buluyorum. Herkesin ilgi alanı farklıdır. Herkesin yetenekleri, yapmak istedikleri farklıdır.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Naber sorusuna hangi yanit verilir:

A)iyi

B)fena degil, senden

C)bok gibi

D)sana ne 

Sorusunu yazip dogru yanit olarak D isaretleyip buna 10 puan verenin ustune gidin 38495 tane sorudan bunlari ayiklayan modlarin degil :D

izzmarit tarafından 13/Ağu/15 02:00 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Tahribat.com sadece yazılımcıların takıldığı bir site olmaktan çıkalı çok oldu. Bunu kabul edin beyler.

Şimdi tanıdığım bildiğim üzere 1-2 örnek vereyim. RETRET kod bilmez. Ama tüm silah,savunma sistemleri hakkında buradaki herkesten iyi bilgi sahibidir. Kreyzi kod bilmez. Ama tüm ilaçlar ile ilgili genel bilgi sahibidir. Ya da DJ_Alper kodlama yapmaz ama tahribatta kimin sigorta,plakadan adam bulma işi olduysa karşılıksız yapar.

Şimdi bu adamlar integral çözse ne olur çözmese ne olur?

Burası üniversite değil beyler. Bir giriş sınavı olmasını saçma buluyorum. Herkesin ilgi alanı farklıdır. Herkesin yetenekleri, yapmak istedikleri farklıdır.

+1

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

aşağıdakilerin hangisi aşağıda değildir gibi saça sorular yazmayın da  :D

bu top 10 da cumhur onat @gmail var gerçek olabilitesi nedir

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

aşağıdakilerin hangisi aşağıda değildir gibi saça sorular yazmayın da  :D

bu top 10 da cumhur onat @gmail var gerçek olabilitesi nedir

ya bu adam kimdi dünden beri onu düşünüyorum acaip tanıdık geliyo?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

"10'luk sorular çözülmesi çoook zor integral soruları falan olmalı yani böyle birşey olabilir mi hocalar?"

Bu soruyu mevcut müritlere sorsan sitede 10-15 üye kalır. Sitedeki seviyeye uygun sorular sormakta fayda var. LYS ile Lisans yerleştirmesi yapmayacağız. İçeride sıkıntı yaratan üye olursa zaten fişi kolayca kesiliyor. 

Zaten gördüğüm kadarıyla sistem pek işe yaramıyor. Sonunda öyle böyle puan alan herkes bir şekilde davetiye ile içeri giriyor. Tipi, mailı falan beğenilmeyene davetiye gitmiyor o kadar. Ne zaman listeye baksam neredeyse hepsi davetiye almış görünüyor. 

Austen tarafından 13/Ağu/15 09:41 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

2. defa saçmalık diye konu açıyorum ama budefa eğlenmedim ciddi bir konu.

Başbakan kimi atar veya linux'un kurucusu kimdir sorularının değeri nasıl oluyor da 10 oluyor yahu?

Kim onay veriyor bu sorulara biraz dikkat edilmeli. Adam yemyeşil en tepede duruyor sorulara bir baktım puanlar en düşük 3. Hayır aspde time nasıl yazdırılır sorusunun puanı 1 veya 2dir bence.

10'luk sorular çözülmesi çoook zor integral soruları falan olmalı yani böyle birşey olabilir mi hocalar?

Tarikata açık kapılar önünde yazayım dedim.

Edit: Ayrıca soruları ekleyenler kim hiç bilmiyorum diyecektim vazgeçmiştim.

Fakat ilk kişiye bakınca farkettim adam 2005 kayıtlı son giriş 2011 yani direk yönetimle alakalı bir durum..

Edit2: Herkes büyük bir ilgi göstermiş. Hemen top10 a giriş yapılmış gördüğüm kadarıyla benim de 2 yanlışım var add ax sorusu harikaydı derlenmeden her platformda uygun denilince şaşırdım sanal makinada çalışıyor java diye yapamadım o da güzeldi. Ama bir de diğer sorulara bakın :) Şaka gibi..

Hayırlısı hocam

Hayırlısı...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konu da ölümcül saçmalık @by_Tet . Msys de birinci olana direk üyelik mi geliyor ?

Herkesin davet hakkı var, adamın cevapladığı soruları da görebiliyoruz. Ona göre de davet atarsın ya da atmazsın.

Veritabanındaki binlerce soruyu modların ayıklaması ayları bulur. Bunun yerine saçma sorularda başarılı olanlara

atmazsın, o adam da tekrar girer sınava zaten üye olabilmek için.

Öneri : Soruların yanına buton koyabilirler, bildir diye. Modlar da siler saçmaları.

ozgunlu tarafından 13/Ağu/15 09:50 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Bu konu da ölümcül saçmalık @by_Tet . Msys de birinci olana direk üyelik mi geliyor ?

Herkesin davet hakkı var, adamın cevapladığı soruları da görebiliyoruz. Ona göre de davet atarsın ya da atmazsın.

Veritabanındaki binlerce soruyu modların ayıklaması ayları bulur. Bunun yerine saçma sorularda başarılı olanlara

atmazsın, o adam da tekrar girer sınava zaten üye olabilmek için.

Öneri : Soruların yanına buton koyabilirler, bildir diye. Modlar da siler saçmaları.

Mesele bunun kontrol edilmemesi hocam?

Sorulara bakıp da üyelik gönderen kim var, göndermesem 15 puan almış birine 20bin kişiden birisi göndermeyecek mi?

Konunun akışı kaydı hocalar aynı düşünceye sahip bir güruh geldi o şekilde devam ediyor. Ben şuandan bahsediyorum mysynin saçmalığını söylüyorum adam hanginiz sınavla giriş yaptı sınavın yanlış olduğunu düşünüyorun diyor.

by_Tet tarafından 13/Ağu/15 10:36 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 3062 Toplam Mesaj: 21
msys