Muayene Kacagı Olup Yurtdısına Cıkmak
-
bizim bi arkadas muayene kaçağı ve yurtdısına turist vizesi almak istiyor.Problem olur mu ?
-
öle bi adama arkdaşmı diyon bide sen
-
alamaz. kaçak gitsin
-
la olm günlük para cezası var.
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------öle bi adama arkdaşmı diyon bide sen
-----------------------------muayene kaçağı nedir yoklama kaçağı nedir bu kavramları öğren ondan sonra yorum yap.
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------5 dak adamı vatan haini yaptın adamın belkı kendine gore sebebleri var :)
-
ustura bunu yazdı:
-----------------------------TBT bunu yazdı:
-----------------------------5 dak adamı vatan haini yaptın adamın belkı kendine gore sebebleri var :)
-----------------------------beyler kendim için soruyormusum gibi espri yapmayın :DD Ben zaten suan okuyorum.Cidden baska bir arkadas için soruyorum.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------ustura bunu yazdı:
-----------------------------TBT bunu yazdı:
-----------------------------beyler kendim için soruyormusum gibi espri yapmayın :DD Ben zaten suan okuyorum.Cidden baska bir arkadas için soruyorum.
-----------------------------adam ukraynaya gitti hatunlarlan fink atıyo bezevenk ya gidicem gidicem diyodu gitti :D
-
vize istemeyen herhangi bir ülkeye pasaportu varsa gider
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------vize istemeyen herhangi bir ülkeye pasaportu varsa gider
-----------------------------Vize isteyen bir ülkeye gidicek hocam
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------vize istemeyen herhangi bir ülkeye pasaportu varsa gider
-----------------------------Vize isteyen bir ülkeye gidicek hocam
-----------------------------ozaman sıkıntı olur vize çıkarırken oradaki polis emiceler alır onu askerlik şubesine verirler