folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müdür Yardımcısının Odasi, Yazılı Notları Programı..

Müdür Yardımcısının Odasi, Yazılı Notları Programı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bandit müdür baban falanmıydı :S oha lan ne kıyak iş.. ben bi anahtarı çektirmek için neler yaptım...

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    yok walla adama bi iki kere mrb demişliim vardır
    a.q o güünü asla unutamıyorum haa ne gündü be ..

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Sakat iş yapma.Yakalanırsanız ne diceksin ?Adamlar hırsız sanacaklar daha beter yanacaksınız.NOtları değiştirecektik deseniz.anahtarı nerden buldunuz çaldınız.Al yine hırsızlık.Çalmayıp kopyalamış olsanız bile yine hırsızlık.Ama eğlence olsun aksiyon olsun diyosan git yap derim.İçeri girdiğiniz zaman kapıyı içerden kilitleyip anahtarı camdan atın sonra camdan kaçın çok süper olur.:D:D:D

Aksiyon olsun diye yapmıyoz.NOtlar için yapıyoz dersen.Git ders çalış ne işin var bilgisayar başında.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hangi okuldasin lady soyle bakim bi, programin sifresi var ama ana giris kodu "Bilsa" dir buyuk ihtimalle :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

özgörendeyim compu abı bilmessin cok poktan bi okul:)

ya bu anahtar 6 aydır bende ama bişey yapmamıştım ,en son babam dedi matematikten iyi almassan sikerim ulen seni dedi. bnde deli gibi calıstım .. hoca  sormayacam dedigi yerden 4 soru sordu :S o yuzden 60 aldım .. ona cok sinirlendim o yuzden mutlaka gidip değiştirmem lazım..

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    sormayacam dediği yerden soran hocanın ta amına koyayyım :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    al bendende o kadar

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek

hacım  bi sifresi var bizim okulda kullanılan bilsankarma adılı bir program

hatta bir keresinde rehberlik servisine gitmistim orada karısımda sifre yazmıslardı

hatta sifreyide hatırlayorum

kullanıcı adı:t

sifrede: t idi 

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Öğretmenler Odasını, arşiv odasını ve anamakinayı yakın yeter :D Bizim hıyarlar anamakinaya kullanıcı hesabı oluşturmuşlar şifre koymuşlar administrator'e şifre koymamışlar girmiştik. Bu bilsanın mdb'si anamakinada. Gözlerimle gördüm :D

!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

işallah bilsadir.. eger bilsaysa karne ortalamamı 5.0 bilem yaparım (:

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 2837 Toplam Mesaj: 21