Müdür Yardımcısının Odasi, Yazılı Notları Programı..
-
bandit müdür baban falanmıydı :S oha lan ne kıyak iş.. ben bi anahtarı çektirmek için neler yaptım...
-
yok walla adama bi iki kere mrb demişliim vardır
a.q o güünü asla unutamıyorum haa ne gündü be .. -
Sakat iş yapma.Yakalanırsanız ne diceksin ?Adamlar hırsız sanacaklar daha beter yanacaksınız.NOtları değiştirecektik deseniz.anahtarı nerden buldunuz çaldınız.Al yine hırsızlık.Çalmayıp kopyalamış olsanız bile yine hırsızlık.Ama eğlence olsun aksiyon olsun diyosan git yap derim.İçeri girdiğiniz zaman kapıyı içerden kilitleyip anahtarı camdan atın sonra camdan kaçın çok süper olur.:D:D:D
Aksiyon olsun diye yapmıyoz.NOtlar için yapıyoz dersen.Git ders çalış ne işin var bilgisayar başında.
-
Hangi okuldasin lady soyle bakim bi, programin sifresi var ama ana giris kodu "Bilsa" dir buyuk ihtimalle :D
-
özgörendeyim compu abı bilmessin cok poktan bi okul:)
ya bu anahtar 6 aydır bende ama bişey yapmamıştım ,en son babam dedi matematikten iyi almassan sikerim ulen seni dedi. bnde deli gibi calıstım .. hoca sormayacam dedigi yerden 4 soru sordu :S o yuzden 60 aldım .. ona cok sinirlendim o yuzden mutlaka gidip değiştirmem lazım..
-
sormayacam dediği yerden soran hocanın ta amına koyayyım :D
-
al bendende o kadar
-
hacım bi sifresi var bizim okulda kullanılan bilsankarma adılı bir program
hatta bir keresinde rehberlik servisine gitmistim orada karısımda sifre yazmıslardı
hatta sifreyide hatırlayorum
kullanıcı adı:t
sifrede: t idi
-
Öğretmenler Odasını, arşiv odasını ve anamakinayı yakın yeter :D Bizim hıyarlar anamakinaya kullanıcı hesabı oluşturmuşlar şifre koymuşlar administrator'e şifre koymamışlar girmiştik. Bu bilsanın mdb'si anamakinada. Gözlerimle gördüm :D
-
işallah bilsadir.. eger bilsaysa karne ortalamamı 5.0 bilem yaparım (: