Muğlaya Üni. Yerleşenler Ve Muğlada Oturanlar Buraya!
-
arkadaşlar muğla myo elektronik teknolojileri bölümüne yerleştim.aramızda başka muğlaya yerleşen varmı_?
yada muğlalı olan arkadaşlar varsa aramızda yazsınlar tanışalım....
-
muğlada teknik eğitim fak...bilgisayar weelektronik öğretmenliği okuyorum...3 senem...
-
hocam 2 seneliklerin kampusu köteklidemi_?
-
ben muğla milasta oturuyorum
-
bilecik üni myo da olan yok mu
-
cindoan bunu yazdı:
-----------------------------
ben muğla milasta oturuyorum
-----------------------------muğlada oturanlar yazsınlar akiler ben özelden iletişim bilgilerinizi isteyeceğim muğlaya gittimi mal mal gezinmeyelim :D
arkiler köteklide julian kampus diye öğrenci evleri varmış
http://www.juliankampus.com/
muğlada oturanlar bilir sizce nasıl bir yer ?
-
ben muğlayı bilmiom milas dersen tamamdır
-
hacım belki yolumuz düşer oralara :D
-
myo merkezdedir. julian kampusu büyük bir site gibi düşün. genelde zengin züppeler oturuyor. aylık adam başı 500 küsürden başlıyor diye hatırlıyorum. kız erkek karışık kalabiliyorlar ama odaları farklı tabii :) zengin çocuğuysan sorun olmaz senin için. Öbür türlü gitmen hıyarlık olur. Çok uzak bir yer bi de. Sıralama olarak şöyle düşün. önce merkez- sonra merkez kampusun olduğu kötekli köyü - ondan sonra yeni köy geliyor. julian da yeniköy civarında. Sen merkeze okumaya gidersen uzak kalır. Normalde özel servisi var julianın belli saatlerde. Ama merkeze gidip gitmediğini bilmiyorum, sadece merkez kampusun girişinde beklediğini gördüm
-
bende milastayım =)
hacı mugla okadar buyuk degıl heryere yuruyerek gıdebılırsınız
bıldıgım kadarıyla 2 senelıkler sehır merkezınde bınası dıgerlerı koteklıde
toplu tasıma aracları var beledıyenın sorun olmaz =)
ev kiraları senelıktır =)
şimdiden bakın derım yoksa ya bulamazsınz yada cok kazık olur
-
herkes öyle diyo yaf :D ya şu 2 seneliklerin yerini tam olarak nerden öğrenebiliriz_?
birde şu harç meselesi nasıl olacak hacılar_? ilk önce harcı yatıracakmışız daha sonra makbuzla da kayıtlara gidecekmişiz...ama nereye ne kadar yatıracağımızı nerden öğreneceğiz acaba_?