folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Muğlaya Üni. Yerleşenler Ve Muğlada Oturanlar Buraya!

Muğlaya Üni. Yerleşenler Ve Muğlada Oturanlar Buraya!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    sitesinde yazmıyormu ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı:
    -----------------------------

herkes öyle diyo yaf :D ya şu 2 seneliklerin yerini tam olarak nerden öğrenebiliriz_?

birde şu harç meselesi nasıl olacak hacılar_? ilk önce harcı yatıracakmışız daha sonra makbuzla da kayıtlara gidecekmişiz...ama nereye ne kadar yatıracağımızı nerden öğreneceğiz acaba_?

hoca neden heyecan yapıyorsun yaa..

dinle beni

1- okul merkezde. devlet su işlerinin yakınında, tansaşın yanında

2- kayıt tarihleri otogarda bir otobüs olacak o otobüs kampusleri geziyor ve myo yada gidiyor. sana borşürler falan gelecek ayrıntılar orada yazacak zaten.o otobüse binerek gidersin okuluna. olmazsa yanına gelmeye çalışırm

3- harç parası eğer kredi alacaksan eksik yatırıyorsun. okullarda garanti bankası şubesi açılıyor. oradan da yatırabilirsin yada normal olarak bankaya giderek de yapıyorsun. kimlik nonu söylüyorsun onlarda şu kadar para yatıracaksın diyor

4- kyk den kredi alıyorsan belge imzalayacaksın, o sana verilecek zaten.. öğrenci işlerinde istediğini sorabilirsin

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

okul merkezde 9 katlı 20 senelik bina muğlanın ilk üniversite binası bende orda okuyorum arada bir :) julian kampüsü neden tavsiye etmedim kuzenim orda kaldı bin pişman oldu arkadaşım orda kaldı 1000 lira ekstra para istediler kalmadığı halde sana tavsiyem okula yakın yerlerde ev tutmandır ama zor ilk seneden beraber geleceğin arkadaşın yoksa olmadı köteklide apartlarda kalırsın ondada ulaşım sorun hergün git gel dolmuş parası zor olur kolay gelsin ne deyim ben marmariste yaşıyorum bu arada nadir olarak okumaya yada arkadaş ziyaretine giderim görüşürüz olmadı 2. öğretimsen tabi.

http://www.mu.edu.tr/departments/mmyo/index.htm  okulda bu...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ricin bunu yazdı:
    hocam 2 seneliklerin kampusu köteklidemi_?

bende 4 yıldır mugladayım üiv okudum bitirdim..burda çalışıyorum..yanlız 2 yıllıkların okulu merkezde.köteklide kampüs var

Sabreden Zafere Ulaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ricin bunu yazdı:

cindoan bunu yazdı:
    ben muğla milasta oturuyorum

muğlada oturanlar yazsınlar akiler ben özelden iletişim bilgilerinizi isteyeceğim muğlaya gittimi mal mal gezinmeyelim :D

arkiler köteklide julian kampus diye öğrenci evleri varmış 

http://www.juliankampus.com/

muğlada oturanlar bilir sizce nasıl bir yer ?

julian kampüs köteklide olan içerisinde on numara kızları barındıran güzel bi sosyal yurttur :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ricin bunu yazdı:

herkes öyle diyo yaf :D ya şu 2 seneliklerin yerini tam olarak nerden öğrenebiliriz_?

birde şu harç meselesi nasıl olacak hacılar_? ilk önce harcı yatıracakmışız daha sonra makbuzla da kayıtlara gidecekmişiz...ama nereye ne kadar yatıracağımızı nerden öğreneceğiz acaba_?

mürid paranı cebine koyuyosun muğla meslek yüksek okulunun alt katında harç yatırabilmen için garanti bankasından çalışanlar geliyo oraya tezgahı kuruyolar..harcını yatırıyosun sonra kayıt için gerekli evrakları alıp makbuzla birlikte okula gidiyosun..aynı yer zaten sonra da zamanı gelince okumaya başlıyosun..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    muğla dalaman myona yerleştim ama her hafta sonu muğladayım takılırız beraber ev kiraları ucuz diyorlar kampüste kalabilirsin gayet güzelmiş.bazen yemekler iyi çıkmıyormuş o zman dışardan yiyebilirsin yemekhane ihale ile yönetiliyormuş ihaleyi alan ymkleri yaptırıyormuş artık bahtına ne çıkarsa muğlalılar benimle iletişime geçin yeni gidenlerde yalnz olmayak orda muğla tbt buluşması yapak halısaha maçı ayarlayak :))

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

vallaha sormayın acayip telaş yapıyorum...birde şu kyk çöktü çökeli bişi alamıcaz diye a.q kendimi karıştırıyorum :D

@ Aytekinet kardeş ayıpsın buluşmanın kralını yaparız ama ilk önce bi yerleşik hayata geçelim muğlada ortamlara akalım sonrası gelir :d 

ben bi site buldum muğla üniversitesinin forumu gibi bütün muğlalı kızanlar orada :D 

http://www.muglauniversitesi.net/

buradaki nick'im de ricin....

muğlaya tayini çıkan öğrenci tbt'li gençlik neredesiniz yafff....

edit: üninin kendi sitesinde herhangi harçlar ile ilgili bir yazı vs. bişey yok hacım...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 3221 Toplam Mesaj: 19