folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muğla'ya Yerleşme Hakkında

Muğla'ya Yerleşme Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Herkese selamlar. Yaklaşık 1 yıl içinde Ankara'dan Muğla'ya yerleşmeyi düşünüyorum. Tek başıma 1+1 ev kiralayıp ya arabalı kurye veya motorlu kurye ile geçimimi idame ettireceğim. Şimdi gelelim asıl konuya. Muğla'nın neresinde yaşanılır, nereye gitsem "iyi ki gelmişim" denilir. Aranızda yaşayan varsa nezih ilçelerini falan yazarsa sevinirim. İyi forumlar :) 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Muğla beklediğin gibi büyük bir şehir değil ne yazık ki. Merkez ilçesi çok küçük, kuryelikle geçim sağlayabilir misin emin değilim. Aydın'da çalışırken hafta 2-3 kere gidiyordum, tatil haricinde beklentini karşılayabilecek bir yer değil 

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

Muğla beklediğin gibi büyük bir şehir değil ne yazık ki. Merkez ilçesi çok küçük, kuryelikle geçim sağlayabilir misin emin değilim. Aydın'da çalışırken hafta 2-3 kere gidiyordum, tatil haricinde beklentini karşılayabilecek bir yer değil 

Maksadım tatil değil, hayatımın kalanını orda geçirmek istiyorum. Maaş ücret konusunda pek Bi beklentim yok açıkçası aylık beni döndürsün yeter 

yanak tarafından 04/Ağu/25 07:59 tarihinde düzenlenmiştir

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Merkez Kötekli öğrenci mekanı paket işi yapacaksan uygun. Turistlik ilçelere gideceksen bilemem. Geçiş mevsimlerinde çok yağmur yağar, kimse önceden söylemez, ben söyleyeyim. 

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

Merkez Kötekli öğrenci mekanı paket işi yapacaksan uygun. Turistlik ilçelere gideceksen bilemem. Geçiş mevsimlerinde çok yağmur yağar, kimse önceden söylemez, ben söyleyeyim. 

Eyvallah kardeşim, dikkate alıyorum yazdıklarını.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

geçen ay milasta yaşayan arkadaşıma gittim, her yer şantiye alanı gibi. çevreyolu milasın içinden geçiyor, her anlamda (:

çoğu yer inşaat, yollar bozuk, havası da boğucu derecede sıcak, çok fazla ağaçlık yok merkezde. yazın denize ulaşması bakımından rahat, güzel ancak yaşanacak yer değil gibi geldi bana.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

geçen ay milasta yaşayan arkadaşıma gittim, her yer şantiye alanı gibi. çevreyolu milasın içinden geçiyor, her anlamda (:

çoğu yer inşaat, yollar bozuk, havası da boğucu derecede sıcak, çok fazla ağaçlık yok merkezde. yazın denize ulaşması bakımından rahat, güzel ancak yaşanacak yer değil gibi geldi bana.

Öyle demeyeydin yaa. Ankara'da yaşıyorum ağaçsızlığa alışkınım, hava da sıkmaz beni zaten İzmirliyim :)) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

böyük şehirde yetiştiysen küçük yer sıkar seni

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Öyle demeyeydin yaa. Ankara'da yaşıyorum ağaçsızlığa alışkınım, hava da sıkmaz beni zaten İzmirliyim :)) 

Hocam pişman olmazsın umarım. Fiyatlar İzmir bandında ama gelirler uozgatu. Öğrenci çalıştığı için vasıfsız işlerde para yok. Yağmur işini de ciddiye al haftada 2 gün yağar  biri 3 biri 4gün sürer

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

böyük şehirde yetiştiysen küçük yer sıkar seni

Muğla o kadar küçük mü yaa? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    Headhunterz bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Hocam pişman olmazsın umarım. Fiyatlar İzmir bandında ama gelirler uozgatu. Öğrenci çalıştığı için vasıfsız işlerde para yok. Yağmur işini de ciddiye al haftada 2 gün yağar  biri 3 biri 4gün sürer

Kalan 2 gün de gezer tozarım :)) 

Toplam Hit: 2341 Toplam Mesaj: 40
muğla yerleşim